Algemeen

Een waar cosplayparadijs in Dynamo Eindhoven

Na de algemene aankondiging en de onthulling van het programma voor de bezoekers is het tijd voor een derde aankondiging rondom Eindhoven Game Festival. Cosplay gaat namelijk een zeer grote rol spelen en daarom hebben we een aantal grote namen binnengehaald voor het evenement.

 

Net als vorig jaar, is er ook dit jaar weer een heuse cosplaycompetitie. Dit keer mogen de deelnemers het podium op, om ten overstaande van een ervaren jury de mooiste outfits en skills te tonen. De jury zal bestaan uit @silverngoldsparrow & @theattentionwhale, twee bekende namen die eerder al grote wedstrijden hebben gejureerd. De winnaar van de competitie gaat naar huis met een trofee, een goed gevulde goodiebag & een exclusieve cosplayshoot van de bekende cosplayfotograaf @nisado_photo. De show wordt overigens begeleid door @aiedailcosplay

 

Nisado heeft echter meer in petto voor de cosplayers op het evenement. Ze heeft deze dag namelijk een eigen fotostudio, waar de outfits alle aandacht gegeven worden die ze verdienen!

 
Wie wil meedoen met de cosplay catwalk, schrijft zich in bij de fotostudio van @nisado_photos tijdens het event op 6 april! Om binnen te kunnen komen kan een speciaal cosplayticket gekocht worden. Deze is slechts vijf euro* en op = op. Je dient om deze te mogen gebruiken wel in je cosplay binnen te komen. Aan de deur wordt nog gecontroleerd of je Cosplay voldoet. 

   

*De opbrengsten van de tickets zullen volledig worden gebruikt voor de ontwikkeling van het Dynamo Esports Center, het organiseren van het evenement en de prijzen die gewonnen kunnen worden tijdens de toernooien. 

 

Video Eindhoven Game Festival 2023: https://www.youtube.com/watch?v=t9G0ICcUiKw 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!