Algemeen

Een ode aan de droogshampoo

Geen zin om je haren te wassen? Droogshampoo. Te vettig haar? Droogshampoo. Dit product heeft mijn leven zeker makkelijker gemaakt en dat gaat het voor jou ook doen!

 

Vroeger wilde ik het liefst elke dag mijn haren wassen, hierdoor werd het vettig en wilde ik het juist nog vaker wassen. Want hoe verschrikkelijk is het als je haren niet die frisse, gezonde uitstaling hebben? 

Ondertussen zijn we een paar jaar verder en is bijna iedereen tegenwoordig wel bekend met het fenomeen droogshampoo. Je sprayt het in je haar en je bent ready. Hieronder heb ik dan ook een aantal redenen waarom ik droogshampoo zo geweldig vind!

 

Minder haren wassen

We weten allemaal hoe lekker het voelt om net gewassen haar te hebben en willen dit zoveel mogelijk ervaren door vaak ons haar te wassen. Maar volgens de meeste kappers is het verstandig om je haren maar 1 a 2 keer per week te wassen. Gelukkig kun je dit trainen door het wassen af te bouwen en met droogshampoo is dit prima te doen. Door de spray blijft je haar lekker ruiken en oogt het niet vettig tot je volgende wasbeurt.

 

Kleurbehoud

Hoe vaker jij je haren wast, hoe sneller de kleur van je gekleurde haar vervaagd, harstikke zonde! Om dit te voorkomen is droogshampoo weer een goede oplossing. Je hoeft het weer minder vaak te wassen wat ervoor zorgt dat je haar die prachtige kleur behoudt waarvoor je misschien wel ontzettend veel voor hebt betaald.

 

Het behoud je glans

Door te vaak je haren te wassen wordt er veel talg verwijdert, terwijl talg juist zorgt voor hydratatie op de hoofdhuid. Doordat je droogshampoo in je haren sprayt en je het dus niet wast, blijven de natuurlijke oliën in je haar wat ervoor zorgt dat het prachtig blijft glanzen!

Genoeg redenen om snel naar de winkel te gaan en je mandje vol te gooien met de spray!


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!