Algemeen

een lekker dagje ontspannen

Het is bijna 14 februari dat betekent natuurlijk de dag van de liefde. Op deze dag kunnen jij en de liefde van je leven je lekker laten verwennen of elkaar verwennen. 14 februari staat natuurlijk in het teken van liefde, maar dat hoeft natuurlijk niet altijd te maken hebben met een relatie of met een romantische geliefde, samen met jouw beste vrienden of vriendinnen is deze dag ook prima door te komen.

 

In de spa2be in Oirschot hebben ze de mooiste privé sauna in van Brabant.  Je kan met 2 of 4 personen samen een eigen kamer huren, in deze tijd kan je ongestoord genieten van je partner, geliefde of vrienden. Je hoeft er geen rekening mee te houden dat je bekenden tegen kan komen, dat is de voornaamste reden waarom mensen liever naar een privé sauna gaan dan een normale sauna.

 

In zo’n privé kamer staat een luxe sauna, groot bubbelbad, inloopdouche, lounge gedeelte met comfortabele loungebank en groot lounge bed. Samen met een goed gevulde minibar en personeel die zorgt voor lekkere snacks en hapjes kan je lekker genieten en ontspannen. 

 

Kom jij ook genieten?

https://spa2be.nl 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!