Algemeen

Dutch Technology Week 2020 – online edition – 8 t/m 13 juni 2020

De Dutch Technology Week (DTW) organiseert van 8 tot en met 13 juni een online edition. Technologie is niet weg te denken uit ons dagelijks bestaan, ons leven en werken. Ook in deze tijd ontstaan initiatieven waarin een hoofdrol is weggelegd voor technologie, innovatie en samenwerking. En daar besteden we één week lang online volop aandacht aan!

Beademingssystemen, online tech-workshops én natuurlijk een quiz
De online edition van de DTW heeft een gevarieerd programma. Voor jong en oud, liefhebber of professional: ook op het online DTW podium beleef je op vernieuwende en interessante wijze technologie. Er zijn video’s en podcasts, online workshops en lezingen én er is fun.

De video’s en podcasts gaan in op actuele initiatieven waarin een hoofdrol is weggelegd voor technologie. Zo is er aandacht voor het beademingssysteem dat door een aantal samenwerkende partijen is ontwikkeld, het noodfonds voor startups waar bedrijven uit de Brainport-regio bij betrokken zijn en komt één van de studententeams in beeld. De video’s en podcasts komen gedurende de week online.

De organisator van het technologiefestival Night of the Nerds biedt op dinsdag 9 juni online lezingen en workshops aan en donderdag 11 juni staat in het teken van een wereldwijde online technologiequiz, georganiseerd door Number42. 

To watch & to do: online tech-inspiratie en fun, ook voor jou!
Het belooft een bijzondere week te worden. Het programma is gevarieerd, kijken en deelnemen kan overal en ook terugkijken is mogelijk. De online edition van de DTW is toegankelijk voor iedereen. Benieuwd? Volg de socials en bekijk de website

Achtergrond – online edition Dutch Technology Week
De DTW creëert traditiegetrouw in het voorjaar een podium voor technologie want oplossingen voor grote maatschappelijke uitdagingen worden niet gevonden zonder toepassingen van technologie. De 9e live editie van de Dutch Technology Week gaat vanwege Covid-19 dit jaar niet door. Maar het belang van technologie, de vele toepassingen en relevantie blijkt ook zeker nu in deze bijzondere tijd. Daarom zetten we één week lang een aantal initiatieven en ontwikkelingen in het zonnetje.

De online edition Dutch Technology Week wordt mogelijk gemaakt door de Regio Deal Brainport Eindhoven.

Van 31 mei tot en 5 juni 2021 staat de volgende live editie van de Dutch Technology Week op de agenda. En we beloven je nu alvast dat dat een inspirerende week met meer dan 50 events in heel Nederland rondom het thema technologie zal zijn!  


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!