Uitgaan

DOORGANG 7E EDITIE ASPERGES OP DE VELDEN

De organisatie is trots om te melden dat de 7e editie van Asperges op de Velden doorgang zal krijgen van 18 mei t/m 4 juni. Ondanks de enorme inflatie waardoor dit soort events nog maar moeilijk rendabel te krijgen zijn, wil de organisatie toch alles op alles zetten om dit mooie evenement in leven te houden. Asperges op de Velden is een inmiddels welbekend evenement in de regio waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Op en top genieten van het witte goud, de trots van het Brabantse land, in een unieke omgeving in de natuur. Bijna drie weken lang verrijst midden in de velden van Aspergekwekerij Kelders in Veldhoven een stijlvol ingericht pop-up restaurant waar dagelijks culinaire lunches en diners worden bereid. Uiteraard met de vers gestoken asperges van het land gecombineerd met diverse Brabantse streekproducten. Asperges op de Velden is dit jaar het enige asperge evenement wat in de regio wordt georganiseerd.

 

NIEUW JASJE!

Dit jaar hebben we een vernieuwd, gevarieerd programma en wordt het evenement in een nieuw jasje gestoken. Zo worden een aantal nieuwe concepten gelanceerd waaronder de Bedrijvenavond en de Afternoon Dinner Club. Daarnaast kookt enkel de culinaire top uit de regio zoals sterrenrestaurants de Rozario en Eden het net geopende en ambitieuze Reverie.
 

STERREN RESTAURANTS KOKEN OP DE VELDEN 

Dit jaar zal het pop-up restaurant vier dagen overgenomen worden door sterrenrestaurants uit de omgeving. Op zondag 21 en maandag 22 mei zal het team van De Rozario met de scepter zwaaien. De kookstijl van chef Jermain is verrassend en geïnspireerd op Azië, waarbij Indonesië een speciaal plekje heeft. Daarnaast maken zij groenten graag sexy en zullen zij asperges op diverse manieren laten proeven in hun menu. Woensdag 31 mei en donderdag 1 juni is het podium geheel aan sterrenrestaurant Eden. Chef Herman Cooijmans werkt enkel met de meest verse producten, bereid met aandacht, passie en liefde. Daarnaast blinken ze uit met gedurfde smaakcombinaties en spannende bereidingen aan tafel.

 

PROEF HET BESTE RESTAURANT VAN DE WERELD 

Pas een dikke maand geleden openden Luca Carli en Stuart Kepser hun nieuwe restaurant Reverie in Veldhoven. Beide chefs hebben op jonge leeftijd al een zeer prestigieuze CV en hebben wereldwijd in prominente restaurants ervaring opgedaan. Zo werkte Luca tot voor kort bij Geranium in Kopenhagen, uitgeroepen tot beste restaurant van de wereld! De gerechten van Reverie zijn werelds en modern, verweven met de Indische roots. Mooi opgemaakte borden met krachtige smaken, Oosterse kruiden en fijne balans, waarbij frisse citrustonen een kenmerk zijn. De combinatie van culturen uit de keuken zullen iedere smaakpapil strelen. Op dinsdag 23 mei en woensdag 24 mei kun je genieten van de kookkunsten van dit jonge, bevlogen culinaire duo!

 

BEDRIJVENAVOND 

Donderdag 25 mei vindt de eerste editie plaats van de Bedrijvenavond! Bedrijven uit de omgeving Eindhoven-Veldhoven worden ontvangen op het stijlvolle terras/paviljoen midden in de aspergevelden. Gasten worden ontvangen door een bijzondere gastheer die alle bedrijven op een informele wijze aan elkaar zal voorstellen en gedurende de avond de contacten tussen de bedrijven zal stimuleren. Tijdens de avond wordt een uitgebreid walking dinner geserveerd, uiteraard met de vers gestoken asperges in de hoofdrol. Daarbij worden bijpassende wijnen geschonken. Het geheel zal sfeervol ingericht zijn en worden omlijst met live muziek. 

 

AFTERNOON DINNER CLUB 

Op 2e Pinksterdag zijn gasten vanaf 16.00 uur van harte welkom bij de eerste editie van onze Afternoon Dinner Club! Men geniet van een uitgebreid walking dinner in een informele setting in ons paviljoen/terras midden in de velden terwijl DJ CHELSEA zorgt voor een gezellige muzikale ambiance. Behalve de speciaal uitgezochte wijnen is er ook een cocktailbar met hippe drankjes. 

 

EVENEMENT OP MAAT 

Het pop-up restaurant is omringd door de vele aspergebedden en biedt zowel ruimte voor kleinere groepen, sfeervol en intiem, als voor grotere gezelschappen. De locatie is qua opzet, sfeer en culinaire invulling volledig aan te passen naar uw specifieke wensen. Betreft het een jubileum, zakelijke bijeenkomst, netwerk event, verjaardag, bruiloft of familiefeest? Wij denken altijd graag mee.

 

WWW.ASPERGESOPDEVELDEN.NL


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!