Algemeen

Door de lezer ingezonden - “Het wordt tijd dat ook ik mijn steentje bijdraag"

2019 Is een héél mooi en leerzaam jaar geweest voor mij. Twee hele mooie dingen om zeker te belichten zijn het behalen van mijn Bachelor of Arts (Sportkunde) aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven en het verkrijgen van een nieuwe baan bij mijn voormalige werkgever TrainMore als (waarnemend) clubmanager. TrainMore is een gym die mensen helpt om alles uit het leven te halen. Een ultieme Urban Fitness Playground middenin Eindhoven.

Dit jaar ga ik mijzelf inspannen voor het goede doel. En niet zomaar een goed doel: ik doe mee aan de Alpe d’HuZes dat plaatsvindt van 31 mei t/m 5 juni 2020 in Frankrijk. Het is de hoogste tijd dat ik mijn steentje ga bijdragen aan méér onderzoek in de genezing naar kanker. Ik heb dit in mijn eigen omgeving al zo vaak zien gebeuren en ik heb ervaren wat deze ziekte aan kan richten. Ik denk dat dit voor bijna iedereen inmiddels helaas herkenbaar is. Dit is voor mij de belangrijkste reden geweest om mijzelf in te schijven voor dit sportevenement. Ik heb er de motivatie, het doorzettingsvermogen, de gedrevenheid en de conditie voor dus ik ga alles op alles zetten om de 21 bochten van de Alpe d’Huez maar liefst 6 keer fietsend te verslaan. Opgeven is geen optie net zomin als belemmeringen in wat wij kunnen en willen bereiken.

 

Ik vraag u om mij te steunen en met mij dit avontuur aan te gaan. Dit kunt u doen middels een donatie via de website www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/DarrylGrant/alpe-dhuzes-2020. Het gehele gedoneerde bedrag komt ten goede aan het onderzoek naar kanker en de genezing hiervan. Laten wij ons samen inzetten en ons sterk maken…laten wij samen deze strijd aangaan voor onze medemens!”

 

Heb jij een leuk verhaal voor onze lezers? Mail naar info@lichtopeindhoven.nl en wellicht sta jij volgende maand in deze rubriek.


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* verplicht