Algemeen

Domino’s gaat ananasvrij en Walibi zoekt achtbaantester

1 april grappen zijn niet alleen meer suffe grappen zoals ‘‘je veter zit los’’, tegenwoordig doen bedrijven allemaal mee aan de grappendag. En dan is het soms nog moeilijk om te zien of het nou een grapje is of niet.

Domino’s stopt met ananas

De meningen zijn behoorlijk verdeeld als het gaat om ananas op pizza. Nu gaat zelfs Domino’s mee in de discussie door ‘ananasvrij’ te gaan. Inmiddels hebben ze al bekend gemaakt dat het een grap is. En als je fan bent van ananas, kun je vandaag gratis ananas als topping kiezen!

 

New York Pizza komt met een soep

Pizza pepperoni met deeg-croutons of pizza hawaii soep met echte stukjes ananas en ham. Lijkt dat jou wat? Volgens de fastfoodketen kun je de soep vanaf mei in de supermarkt en via hun site kopen. 

 

Snoepwinkel Jamin wordt Japlus

Jamin zegt dat hun naam te negatief is voor deze tijd. De snoepwinkel deed wel erg veel moeite voor deze grap: ze toverde een winkel om tot Japlus. Jamin blijft volhouden dat het echt waar is en doet toch wel de meeste moeite van alle bedrijven voor hun grap. 

 

Walibi zoekt achtbaantester

Ook al is het attractiepark dicht, de achtbanen moeten wel in beweging blijven. Daarom heeft Walibi een vacature geplaatst voor de functie achtbaantester. Als achtbaantester moet je elke dag alle achtbanen minstens een keer testen. 

 

Volkswagen wordt Voltswagen

Volkswagen zou hun naam veranderen naar Voltswagen om elektrische wagens kenbaarder te maken. Toch werd al vroeg bekend gemaakt dat het toch om een 1 april grap gaat. 

 

Het lijkt erop dat bedrijven steeds eerder beginnen met de 1 april grappen in de hoop dat we er in gaan trappen. Hoewel dat niet altijd lukt, is het wel leuk om te zien waar ze elk jaar weer mee komen!

Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!