Algemeen

Dit zijn de leukste kerstfilms!

 

Om in de kerstsfeer te komen is het natuurlijk heerlijk om thuis op de bank een kerstfilm te kijken! Gelukkig zijn hier er heel veel van. Elk jaar komen er weer nieuwe bij maar er zijn ook een heleboel klassiekers zoals bijvoorbeeld Home Alone. Maar ook de volgende kerstfilms wil en mag je niet missen!

 

A Bad Moms Christmas

Misschien ken je de film Bad Moms al wel, dit is een populaire komedie film op Netflix. Het vervolg op Bad Moms is A Bad Moms Christmas! In deze super leuke komedie zien we hoe de moeders Amy, Carla en Kiki omgaan met de stress van de feestdagen en hun kids. Het liep al niet helemaal op rolletjes maar dan horen de moeders ook nog is dat hun eigen moeders langskomen voor de kerst, en je raad het al.. dan gaat het natuurlijk helemaal mis..

 

De familie Claus

Pak een bak chips erbij en ga gezellig met de hele familie de bank op, want de familie Claus is een echte familie film! De film gaat over Jules, een jongen die de kerst eigenlijk niet super bijzonder vind. Zijn moeder moet gewoon werken tijdens kerst en daarom brengt Jules zijn dagen veel door in de snoepwinkel van zijn opa. Maar wanneer zijn opa plotseling ziek wordt ontdekt hij vele magische tradities van de familie, en dat hij de enige is die kerstmis zou kunnen redden. Maar hoe gaat hij dat doen, en welke tradities heeft Jules ontdekt?

 

Love Actually 

De kans is groot dat je deze film of al ooit gezien hebt of er al ooit van gehoord hebt. Het is dan ook een echte kerstklassieker en mag dus zeker niet ontbreken in dit rijtje! De film gaat over verschillende koppels die allemaal op hun eigen manier de liefde vinden, het lijkt dan ook alsof de verhalen van de koppels niks met elkaar te maken hebben. Het zijn allemaal erg verschillende typetjes maar komen op het einde van de film toch ineens samen.

 

Elves 

Hou je wel van kerst maar niet van al die romantische films of series? Kijk dan is een keer naar Elves op Netflix, het is een Deense horrorserie alleen dan in de kerststemming. Het gaat over een familie die op vakantie gaat naar eens Deens eiland. Het blijkt alleen dat de inwoners hier een groot geheim bewaren. Wanneer het meisje van de familie een schattig wezentje vindt wordt dit een strijd van leven en dood.

 


Uw reactie




AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!