Algemeen

Dit zijn de kersttrends van 2021!

 

Kerst is een tijd van verwondering en daar hoort natuurlijk een schitterende kerstboom bij. Buiten de klassieke kleuren rood groen en goudkleurige kerstballen zijn er dit jaar veel nieuwe trends naar buiten gekomen voor de mooie groene takken. Dit jaar zijn de trends erg verschillend van klassiek en elegant tot ornament en natuur.

 

Klassieke kerst 

De klassieke kleuren groen, rood en goud zijn natuurlijk elk jaar weer erg geliefd. Ook dit jaar vallen ze weer rondom de trend. Met hand gedecoreerde kerstballen en glitters blijft het klassiekertje altijd nog een van de favorieten.  

 

Elegante kerst 

De elegante kerst is geïnspireerd op de Nederlandse winters van vroeger. Met wit, zilver, blauw en brons wordt het oud Delfts Blauw weer helemaal naar boven gebracht  in je boom. Hartstikke leuk voor een echt Hollands thema! 

 

Ornament

Sinds een paar jaar is gekkigheid in de boom ook erg populair, ook dit jaar zijn de gekke kerstballen een trend. Voor shopaholics, food freaks en dierenliefhebbers is deze trend helemaal gemaakt. Van sushi, donuts, lipsticks tot game controllers, niks is te gek. 

 

Natuur 

Nieuw dit jaar zijn kerstballen die geïnspireerd zijn op patronen en structuren uit de natuur. Deze trend is compleet nieuw sinds 2021. De speciale kerstballen zijn bijvoorbeeld pauwenveren, springende kikkers en sierlijke vlinders, maar ook schubben, koraal en vallende sterren.


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!