Algemeen

Dit winterseizoen verwelkomt de Mispelhoef groot en klein in een magisch winterwonderland.

Dit winterseizoen verwelkomt de Mispelhoef groot en klein in een magisch winterwonderland. Deze kerst drive thru is sinds 18 november te bezoeken op het terrein van de Mispelhoef tussen 17:00 en 20:00.

 

Iedereen kan wel een beetje magie gebruiken deze winter en de Mispelhoef draagt zijn steentje bij om ons allemaal een hart onder de riem te steken. Samen met sponsoren hebben zij dit project opgezet om een leuke sfeervolle beleving aan te kunnen bieden.

 

Winterwonderland heeft verschillende heerlijke winterse lekkernijen zoals soepen, stamppotten en gemarineerde spareribs die koelvers zijn af te halen. Maar ook warme worstenbroodjes verse appelflappen en Luikse wafels. Op bestelling kun je ook kiezen uit een koelvers winterpakket, een bierpakket of een goed gevulde borrelplank.

 

De kerstman zal er ook bij zijn om kleurplaten uit te delen voor een leuke actie en kinderen tot en met twaalf jaar mogen zelfs op de foto met de kerstman en zijn welbekende arrenslee. Een prachtige ervaring voor de kleintjes.

 

Naast de warme giften van sponsoren worden op het terrein zelf ook leuke items verkocht om bij te dragen aan deze speciale Kerst drive thru. De inkomsten worden gebruikt voor de prachtige aankleding en verlichting van Winterwonderland.

 

De Mispelhoef hoopt dat het een groot succes wordt en op die manier positiviteit uit te stralen naar iedereen.

 

Alles verloopt uiteraard volgens de regels van het RIVM.

Namens Marc, Saskia en Mireille

Tot snel bij de Mispelhoef

www.demispelhoef.nl
Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!