Algemeen

Dit moet je weten over het huren van kantoorruimte in Eindhoven

Eindhoven is een bruisende stad vol creativiteit, innovatie, technologie, design en kennis en daarom is deze stad uitgegroeid tot een uitstekende vestigingsplaats voor bedrijven. Door onder meer het bekende internationale bedrijf Philips, dat hier is opgericht, is de stad uitgegroeid tot een bruisend industrieel gebied. Eindhoven biedt veel evenementen, restaurants en moderne kantoren. De uitstekende openbaar vervoervoorzieningen maken het mogelijk om gemakkelijk van plaats naar plaats te reizen, een andere reden waarom veel grote, kleine, nationale en internationale bedrijven ervoor kiezen om zich hier te vestigen. Je kunt dit doen door simpelweg een kantoorruimte te huren in Eindhoven. Voordat je dit doet, is het van belang om dit artikel goed door te lezen. 

Bruisende stad

Eindhoven heeft op het moment circa 230 duizend inwoners, waarvan velen student zijn. Onder andere hierdoor is dit zeker een bruisende stad te noemen. Verken deze prachtige stad te voet of op de Nederlandse manier, op de fiets dus. De hippe winkelstraten bieden uitstekend eten, trendy cafés en vintage winkels. De vele evenementen, hotspots en highlights laten de energieke sfeer van de stad zien. Bezoek enkele van de oude fabrieken die nu dienst doen als locatie voor trendy winkels en geweldige restaurants, of bezoek musea zoals het Van Abbemuseum en de MU tijdens de Dutch Design Week. Hierdoor wonen mensen graag in Eindhoven, maar dat het een bruisende stad is, zorgt er ook voor dat het een geschikte locatie is om je kantoor te vestigen.

 

Beste kantoorlocaties

De geliefde bedrijfslocatie Eindhoven Centrum ligt vlakbij vele gezellige cafés en restaurants. Het Science Park herbergt veel internationale hightechbedrijven, maar is ook een populaire locatie voor startups. Deze locatie is goed bereikbaar met de auto of met de bus. Huur een kantoor in de wijk Eindhoven Airport als nauw contact met internationale bedrijven belangrijk voor je is of als je gemakkelijk naar nabijgelegen steden en het stadscentrum van Eindhoven zelf wilt kunnen reizen. Andere populaire bedrijfslocaties zijn de Hurk, Eindhoven Noord, Strijp S en Eindhoven West, maar de meeste ondernemers kiezen er toch wel echt het liefst voor om een kantoorruimte te huren in Eindhoven Centrum. Alles is hier dichtbij natuurlijk, terwijl het ook nog eenvoudig bereikt kan worden met zowel de auto als met het openbaar vervoer.

 

Perfecte kantoor

Online kun je veel kantoorpanden vinden waarin het mogelijk is om een kantoorruimte te huren in Eindhoven. Je zult dan ook zelf op het internet op zoek moeten gaan naar het perfecte kantoor in deze bruisende stad. Doordat dit nog wel eens kan lastig zijn, is het verstandig om een expert in te schakelen voor deze zoektocht. Je kunt aan de specialist doorgeven in welke kantoorlocatie je graag een kantoor wilt huren, waarbij je keuze dus waarschijnlijk op Eindhoven Centrum zal vallen. Daarnaast is het ook verstandig om een wishlist op te stellen op basis van de eisen waar de kantoorruimte aan moet voldoen. Hierbij kun je denken aan glasvezel, parkeergelegenheden, 24-uurs toegang, ga zo maar door. 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!