Algemeen

Dit is de nieuwe route van de Marathon Eindhoven Urban Walk

Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober staat Eindhoven in het teken van de ASML Marathon Eindhoven. Op zaterdag kun jij meedoen aan dé wandeltocht door het hartje van Eindhoven. De rust opzoeken en de sfeer van het gezellige zuiden proeven in één wandeling. Vernieuwde parcours brengt je langs allerlei hoogtepunten door de stad als het Evoluon, Prehistorisch dorp en de High Tech Campus.
 
De Marathon Eindhoven Urban Walk op zaterdag 7 oktober is een uitdaging voor jong en oud. Je maakt tijdens deze wandelroute als het ware een citytrip door het centrum van Eindhoven waarbij je unieke kijkjes in de keuken krijgt. De twee afstanden van 12 km en 20 km maken het één groot feest voor iedereen!
Door deel te nemen aan de wandtocht kun je de stad Eindhoven (her)ontdekken. Beide afstanden starten in het culturele hart van Eindhoven: Strijp S. Beide wandeltocht brengen je bij het Evoluon, Prehistorisch dorp, Buurthuis de Meerpaal, Paviljoen Genneper Parken, AbrahamArt. De 20 km route gaat nog net wat verder langs: de High Tech Campus, het Erfgoedhuis, Scouting Angelo Roncalli, Wielercafé Cyklist en als laatste de Eik.
 
We Are Walking
Vaker meedoen aan een wandeltocht in verschillende steden kan met We Are Walking! Ook in andere grote steden als Groningen, Rotterdam, Den Haag en Utrecht etc. zijn er wandeltochten door unieke locaties. Een keer iets anders proberen kan door mee te doen aan een avond- of ochtendwandeling door de stad, of meedoen met een van onze kasteelwandelingen.
 
Enthousiast geworden?
Inschrijven voor de Marathon Eindhoven Urban Walk op 7 oktober is nog steeds mogelijk. Neem je vrienden, familie of collega’s mee en ga samen een ochtend vol nieuwe ontdekkingen aan. Zie hieronder link om ook mee te doen aan dit spektakel!
 

Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!