Algemeen

Deze Nieuwe Eindhovense actiefilm wordt op het Ketelhuisplein vertoond met een Drive-in Show!

Je ziet het wel eens in Amerika, een groot plein met een enorm doek en daarvoor heel veel auto’s, een drive in bioscoop dus! Nu komt dit in Nederland niet heel veel voor en in Eindhoven al helemaal niet. En dat terwijl dit eigenlijk een heel leuk en origineel concept is, en zo dachten de filmmakers van de film Buckle Up A.K.A Baklap ook!

Tijdens de corona tijd is de creativiteit van ons allemaal flink op de proef gesteld, en zo ook bij de groep Eindhovense filmmakers die de film Buckle Up A.K.A Baklap geproduceerd hebben! Ondanks dat hebben ze die creativiteit goed weten te benutten. Filmmaker Tom Elswijk en het taxibedrijf IVOTAX bundelden hun krachten om een geweldig project neer te zetten. Ook is in het maakproces een netwerk betrokken van chauffeurs, horeca ondernemers, schrijvers, de RockCity Rollers en zelfs lokale muzikanten. Zoals bij elke film ontbreekt ook deze film niet aan de nodige grote namen, namen zoals onder andere Johan Vlemmix, Sharon Kovacs, Henk van Straten, Mike Weerts en Dikke Dennis hebben meegeholpen aan de productie van de film!

Het verhaal gaat over Berry (Henk van Straten) hij heeft alles verloren vanwege een auto ongeluk en krijgt een nieuwe kans bij het taxibedrijf IVOTAX. Wanneer Ivo lucht krijgt van het schimmige verleden van Berry bedenkt hij een bizarre proef die uitmondt in een wilde achtervolging door het centrum van Eindhoven!

De teaser trailer van deze kei-Eindhovense film ziet er in ieder geval heel veelbelovend uit! De film wordt gedraaid op het ketelhuisplein op 19, 26, 27 en 28 November! De film heeft 2 shows per dag, een dinershow van 18:00 tot 20:00 en een avondshow van 21:00 tot 23:00! Waar wacht je nog op? Bestel vlug je tickets op https://www.baklap.com/tickets want ze vliegen de deur uit!

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!