Algemeen

Deze kerst een extra speciaal kerstdiner

De aankomende feestdagen gaan we gezellig thuis doorbrengen. Ouderwets gourmetten met Sinterklaas, een exclusief kerstdiner of lekker borrelen met nieuwjaar!

Dit jaar kunnen wij ook als particulieren bij groothandels zoals Sligro en Hanos terecht. Meer voorraad en exclusieve producten zodat je een extra lekkere diner of borrel hapje op tafel kunt zetten deze december. De meeste groothandels staan helemaal in het thema van de aankomende feestdagen en geven de nodige inspiratie voor tafelopmaak en kerstversiering.

 

Op 14 oktober heeft het CBL op de koepelorganisatie van supermarkten en foodservice bedrijven op verzoek van de overheid bekend gemaakt dat particulieren ook welkom zijn zelfbedieningsgroothandels. Een broodnodige beslissing maar voor ons als consument wel een mooie kans om december extra speciaal te maken.

 

Hou bij het winkelen bij groothandels zoals Sligro of Hanos er wel rekening mee dat alle prijzen exclusief btw zijn. ga uit van 9% op eet en drinkwaren, 21% op alle non food en alcohol. Daarnaast worden bepaalde producten alleen in grootverpakkingen verkocht.

 

Ik heb in ieder geval alvast heel veel zin in de feestdagen!

Laat je inspireren op deze pagina’s 

https://www.sligro.nl/home.html 

https://www.hanos.nl/ 
Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!