Algemeen

De zon schijnt, snel naar buiten! Maar waar ga je naartoe?

Picknicken in het park

Hoe lekker is het om in de zon op een kleedje te zitten met vrienden en te genieten? Haal ergens wat koude biertjes met lekker eten en ga een middag picknicken in het park. Tip: neem een spelletje mee, zoals Phase 10 of UNO!

 

Street art spotten

Vette graffiti bewonderen? Pak de fiets en ga naar de Berenkuil. Hier vind je de gaafste kunstwerken in tunneltjes en hier mogen graffitispuiters hun gang gaan. Funfact: de berenkuil komt aan zijn naam doordat het grote fietsers- en voetgangerstunnels voor alle richtingen heeft, vandaar een berenkuil.

 

Maak een wandeling

Wandelen is helemaal hot deze tijd en iedereen loopt  wat af. Lekker door de stad langs de Kleine Berg af of loop door het industriële Strijp – S. Op jouw looproute kom je vast een hoop lekkere koffie to go plekjes tegen waar je iets van mee kunt nemen.

 

Huur een spel

Een rondje door de stad lopen is natuurlijk hatrstikke fijn, maar hoe leuk is het als je dit in een spelvorm kunt doen? Je kunt in Eindhoven verschillende spellen huren zoals een escape city game, of weet ik veel city game. Zeker het proberen waard en je hebt gegarandeerd een leuke middag met je vrienden!


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!