Algemeen

De tien leukste terrasjes van Eindhoven!

LICHT op Eindhoven heeft voor jou de leukste terrasjes op een rijtje gezet. Allemaal bijzonder op hun eigen manier, lekker in het park of juist midden in het bruisende centrum. Soms perfect voor een zomers wijntje of juist omdat je even een broodje wil eten in de zon.

Het Stadspaviljoen

Middenin het prachtige stadswandelpark lekker borrelen of genieten van iets lekkers van hun uitgebreide menukaart.

www.stadspaviljoen.nl

 

‘t Rozenknopje

Net buiten het centrum in het gezellige Gestel ligt het terras van ‘t Rozenknopje, heerlijk eten van de nieuwe menukaart en borrelen aan de Hoogstraat.

www.rozenknopje.nl

 

Meneer Frits

Meteen naast het muziekgebouw ligt het prachtige terras van Meneer Frits uitkijkend op de Eindhovense markt kan je hier genieten van een koffie, wijntje of een volledige lunch en diner.

www.muziekgebouweindhoven.nl

 

The Lobster & Ox

Ga voor de Lobster and Ox ervaring op dit trendy terras aan de Nieuwe Emma Singel. Geniet van de huispsecialiteiten kreeft en steak met een exclusieve wijn of likeur.

www.thelobsterandox.nl

 

Eetcafé ‘t Pleintje

Al twintig jaar één van de gezelligste terrassen van Eindhoven! kom hier genieten van de ontspannen sfeer en een heerlijk á la carte gerecht of één van de weekspecials terwijl je uitkijkt over het Sint Trudo Plein

www.eetcafehetpleintje.nl

 

Kip 040

Het terras bij de Westside stores in dit hippe winkeldistrict is de perfecte plek om lekker te eten en te ontspannen. Alles 100% Halal en alleen gemaakt met de beste en verste ingredienten! Probeer ook eens de nieuwe Steak!

www.kip040.nl

 

Café en Steakhouse Dommel 18

 Het terras van dit moderne bruine café kijkt uit over de gezellige Dommelstraat. Verwacht de beste bbq -en grillgerechten en uitgebreide wijnkaart!

www.dommel18.nl

 

IJssalon Verona

IJssalon Verona heeft een knus terras aan de mulitculturele Kruisstraat. Hier ga je naartoe voor het lekkerste ambachtelijke ijs en vers gemaakt koffie’s 

https://www.facebook.com/verona.eindhoven

 

Bufkes Trudo

Voor de lekkerste lunchgerechten, salades en broodjes kun je terecht op het terras van Bufkes aan het Sint Trudo Plein. Geen lunchtijd? Geniet van een koffie met iets lekkers zoals een muffin of appelflap!

www.bufkes.nl

 

Fifth NRE

Ontbijt, lunch, diner of borrel op het terras van Fifth NRE zit je goed. De Nachtegaallaan geeft je uitkijk op de mooiste industriele gebouwen in een rustige omgeving. Check hun website voor al hun concepten.

www.fifthnre.com
Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!