Algemeen

DE supersnelle boodschappenservice van Flink boodschappen!

 

Je kent ze wel, Uber Eats, thuisbezorgd, PostNL, DHL allemaal bezorgservices. Ze hebben allemaal hetzelfde doel maar toch zijn het verschillende bedrijven. Bezorgservices zijn erg handig wanneer je geen zin hebt om naar buiten te gaan of wanneer de regen bijvoorbeeld met bakken uit de lucht valt.  Dan is het natuurlijk heerlijk om online te bestellen en lekker af te wachten op de bank.  

Dit kon voor kort eigenlijk alleen met bereid eten zoals bijvoorbeeld pizza’s, sushi, kapsalons, hamburgers enz. En met pakketjes zoals bijvoorbeeld kleren. Maar vanaf nu is het ook mogelijk om je boodschappen te bestellen, nu moet ik toegeven dat dit al een tijdje kon met de bezorgservice van de Jumbo en de Albert Heijn, maar deze werden dan niet dezelfde dag of laat staan hetzelfde uur nog geleverd! 

Bij Flink kun je boodschappen bestellen,  je kan je boodschappen bestellen bij de Plus, Jumbo, Albert Heijn, Coop, Picnic en bij de Spar en deze worden vervolgens na 10 minuten bij jou thuis afgeleverd! 

Dus als jij het sjouwen van die loeizware boodschappentassen zat bent is Flink de ideale manier om alsnog boodschappen te doen, maar dan gewoon lekker vanuit thuis!

https://www.goflink.com/nl-NL/

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!