Algemeen

De nieuwe November editie komt er weer aan!

 

Ook vorige maand zijn we weer hard aan het werk geweest om een gloed nieuwe November editie neer te zetten. En niet zomaar een editie maar Eindhovens Beste! Tijdens Eindhovens Beste lichten we eigenlijk al Eindhovens beste bedrijven, winkels, bakkers, cafetaria’s enz. uit in ons blad! Eindhovens Beste is verdeeld over de maanden Oktober, November en December. 

Buiten Eindhovens beste is de November editie gevuld met nog veel meer super leuke artikelen, met onder andere een interview met Dave Joosten die een nummer heeft gemaakt over Peter Gillis genaamd Massa is Kassa. In dit interview vertelt hij onder andere hoe hij zijn muziekcarrière weer opgepakt heeft en hoe hij op Massa is Kassa is gekomen. 

We hebben de deadline gelukkig weer gehaald dat betekent dat de nieuwe editie naar de drukker kan, en dat deze vanaf dit weekend weer overal te vinden is!  

En niet alleen LICHT op Eindhoven komt dit weekend weer uit, nee ook ons Engelstalige blad genaamd HOWDO ligt dit weekend weer op een hoop verschillende plekken in Eindhoven! Ben je nog niet bekend met HOWDO? HOWDO is een Engelstalig blad voor internationals die bijvoorbeeld in Eindhoven komen wonen, of voor toeristen die het interessant vinden om meer te lezen over de stad Eindhoven!

https://www.howdomagazine.com/

Veel leesplezier, en vergeet ons zeker niet te volgen op onze socials! 

Facebook: https://www.facebook.com/LichtopEHV

Instagram: https://www.instagram.com/lichtopeindhoven/

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!