Algemeen

De mooiste designertassen van 2022

Wil je beleggen in iets spannenders dan aandelen of goud? Hoe zit het met investeren in een designer tas? Handtassen lijken misschien niet de meest voor de hand liggende keuze, maar hun waarde kan in een paar jaar enorm stijgen. Sommige designer handtassen zijn tijdloze iconen geworden en zullen nooit uit de mode raken. Als je weet welke je moet kopen, verdien je in stijl geld. Daarom noemen we in dit artikel 5 tassen van een designermerken waarin je kunt investeren. Je doet er zeker goed aan om een van deze handtassen aan te schaffen! 

 

Chanel Boy Handbag

Deze Chanel tas is relatief nieuw; het werd pas 6 jaar geleden geïntroduceerd. Omdat Chanel zijn prijzen bijna drie keer per jaar verhoogt, zullen ze steeds duurder worden, en de wederverkoopprijzen zullen hetzelfde doen, dus je moet niet te lang wachten als je er een wilt kopen. De elegant vormgegeven Boy handtas mag niet ontbreken in je kast, net als een rugtas dames

 

Goyard St. Louis Big Bag

Louis-tas is ook een kleine geheime investering waar je misschien niet meteen aan denkt. Maar het is zeker een must-buy, want handtassen hebben een unieke positie in de markt. Goyard is misschien niet het bekendste merk, maar het heeft een zeer stabiele basis van enthousiastelingen en er zijn altijd mensen die op zoek zijn naar een van deze tassen op de wederverkoopmarkt. Je kunt 1,3 keer de marktprijs krijgen door een St. Louis door te verkopen. 

 

The Birkin bag van Hermès

De Hermès Birkin-tas is enorm waardevol geworden, er zijn slechts beperkte oplages en de wachtlijst kan oplopen tot 6 jaar. De mate van schaarste maakt het een collectors item zodra het uitkomt. Het is op dit moment verreweg de populairste tas, zowel in de winkels als op de wederverkoopmarkt. De waarde van de Birkin groeit jaarlijks met 14,2%. Het is zeker een betere investering dan goud! Wil je in aanmerking komen voor de jackpot? De zwarte Birkin tas met gouden metallic details wordt niet voor niets de 'heilige graal' onder de handtassen genoemd.

 

Louis Vuitton Neverfull Big Bag

Louis Vuitton's Neverfull handtas is een herkenbare toevoeging aan een verklaring die zojuist zijn 10e verjaardag heeft gevierd. De tas is in de populaire bruine kleur met LV monogrammen, zoals er al veel verschillende uitvoeringen zijn gepresenteerd, zelfs in samenwerking met bekende artiesten als Jeff Koons. Doorgaans behoudt een handtas 85% van de verkoopprijs, maar bij een beperkte oplage kan de prijs worden verdubbeld. Een groot voordeel van deze designertas is bovendien dat je er gemakkelijk je telefoontasje in kunt opbergen als je het even niet om je nek wilt hebben hangen. 

 

De klassieke Chanel lapel bag

De klassieke Chanel-reverstas verscheen in 1955 met een nieuwe functie die de modegeschiedenis voor altijd zou veranderen. Omdat het de eerste keer was dat elite-vrouwen een schoudertas mochten dragen, werd de tas geleverd met een schouderband. Je kunt 200% van de verkoopprijs verwachten, afhankelijk van de huid en metalen details. Deze kostbare mini vormt ongetwijfeld een aanvulling op een stabiele investering.

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!