Algemeen

De leukste duurzame sinterklaas cadeautjes vind je hier!

Het is bijna zover één van de leukste, gezelligste en meest knusse avonden van het jaar, pakjesavond! Voor de kinderen ook één van de spannendste, wat voor speelgoed gaan ze dit jaar krijgen? Ook voor sinterklaas een grote opgave natuurlijk. Speelgoedwinkel De Grote wolf kan sinterklaas daar een handje bij helpen.

 

De grote wolf is niet zomaar een speelgoedwinkel, ze verkopen gerecycled en duurzaam speelgoed. Het speelgoed van de Grote Wolf is merendeels gemaakt van hout. Houten speelgoed verdient een tweede, derde of vierde kans! Niets van de producten gaan naar de afvalberg alles wordt hergebruikt. Ook het verpakkingsmateriaal is gemaakt van oude hergebruikte dozen, plastic bubbels, chipjes, eierdozen en zelfs het inpakpapier is 30 jaar oud. 

 

Ook kan je het houten speelgoed doneren, met verschillende stichtingen blaast De Grote Wolf nieuw leven in het speelgoed. Dat gebeurt door de zogenaamde houten speelgoed dokters. Ze werken samen met diverse zorginstellingen,  mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, sociale werkplekken, gepensioneerde, dementerende ouderen, zorgen samen met  De Grote Wolf dat het houten speelgoed weer heel is.

 

Heb jij ook houten  speelgoed? Kom het vooral doneren op de Edisonstraat 15! 


https://degrotewolf.com


Uw reactie




AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!