Algemeen

De leukste adventskalenders!

 

De bier adventskalender

Een lekkere Bavaria, Heineken, Hertog Jan of toch liever een speciaal biertje? Je hebt bier in zoveel verschillende soorten, voor ieder wat wils dus. En wat is er dan leuker dan 24 unieke biertjes uit te proberen in een adventskalender? In de kalender zitten 20 verschillende bierstijlen, met bieren van de beste Nederlandse craft brouwerijen. In dit pakket vind je dan ook geen alledaagse soorten bier, je vindt in dat pakket juist de verborgen pareltjes. Hou jij wel van een lekker biertje? En wil je jezelf of iemand anders verrassen, dan is dit de ideale kalender!

https://www.craftonly.nl/bier-adventskalender.html

 

My Jewellery adventskalender

Wie houdt er nou niet van sieraden en verrassingen? De adventskalender van My Jewellery is, zoals je misschien al wel kunt raden, gevuld met sieraden en accessoires! Alle sieraden zijn gemaakt van premium stainless steel. De adventskalender bestaat uit tien doosjes en is verpakt in een mooie luxe doos. Superleuk dus om te krijgen en geven. Wat de kalender nog leuker maakt, is dat je de doosjes na het uitpakken in de boom kunt hangen!

https://www.my-jewellery.com/nl-nl/adventskalender-2021.html

 

RITUALS The ritual of Advent

Lekker even genieten in een warm bad en heerlijk tot rust komen, dat gaat natuurlijk perfect samen met de Rituals adventskalender. Achter elk raam van de kalender vind je een luxueus Rituals product. De perfecte manier dus om de laatste 24 dagen tot kerst af te tellen. Ook vind je in de kalender vier adventkaarsen. Advent begint vier zondagen voor kerst en om het begin van deze periode te vieren, wordt er een kaars aangestoken. Vervolgens wordt er elke zondag een nieuwe kaars aangestoken tot aan kerst. In de kalender vind je ook producten zoals, body mist, shower gel, bath oil, shampoo en conditioner. En nog een hele hoop andere producten!

https://www.rituals.com/nl-nl/adventskalender.html

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!