Algemeen

De grote opkomst van de lang gehate Crocs!

Heb jij ze al?

 

De Crocs, je haat ze of je houdt van ze. De rubberachtige schoenen met gaatjes en het liefste nog met sokken erin, prachtig toch?  Volgens CEO Andrew Rees is de vraag naar Crocs op het moment nog nooit zo groot geweest. Maar waarom?

 

Crocs

De Crocs zijn al jaren in the picture en de schoen blijft ons verbazen. Of het nu paars met oranje stippen is of je stopt de speciale pinnetjes in de daarvoor bestemde gaatjes, het kan allemaal. Maar of dit ook echt stylisch is? Daar zijn de meningen sterk over verdeeld.

 

Praktisch?

Maar hoe komt het nu dat deze trend ineens weer terug is? Er wordt gedacht dat het komt door het thuiswerken. Hierdoor voelen we ons niet meer verplicht om schoenen aan te trekken maar hebben we liever wel iets meer dan alleen sokken aan onze voeten. Ook zijn we steeds praktischer geworden, wat de Crocs zeker zijn.

 

Trend

Zoals we allemaal weten blijven trends komen en gaan. Maar hoe komt het dat een trend, een trend wordt? Een tijdje terug heeft Justin Bieber een paar naar Victoria Beckham gestuurd, maar Victoria zat hier niet echt op te wachten. Achteraf had ze misschien iets enthousiaster kunnen reageren als we de cijfers moeten geloven. Crocs heeft namelijk al een omzet van 381 miljoen euro in het eerste kwartaal gerealiseerd. Ontzettend veel dus! Dat is zelfs 64% meer dan vorig jaar.

 

Maar niet alleen Justin Bieber en Post Malone dragen de schitterende Crocs, ook in Nederland komen de Crocs steeds meer in beeld! Zo heeft Bas Smit, de man van de enige echte Nicolette van Dam ook genoeg rubberen schoenen thuis staan!

 

Ik moet nog even worden overtuigd om de Crocs aan te schaffen en om ze ook daadwerkelijk aan te doen. Ben jij wel al overtuigd?


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!