Algemeen

De Formule 1 van de paardensport komt naar Valkenswaard

’s Werelds beste springruiters en springpaarden komen naar Nederland voor de Longines Global Champions Tour in Valkenswaard. In het weekend van 26, 27 en 28 augustus 2022 reist de top van de springpaardensport af naar de Tops International Arena om daar te strijden voor het hoogst haalbare. 

Nederlandse top springruiters 
De Nederlandse springruiters doen het goed in de springpaardenport. Team NL wist vorige week op het WK in Herning het zilver te pakken en heeft daarmee een plek bemachtigd voor de Olympische Spelen in Parijs. De Nederlandse Sanne Thijssen, die de Grand Prix van de Longines Global Champions Tour in Madrid wist te winnen, geeft nieuwe energie aan het Nederlandse team en is één van de favorieten voor de winst in Valkenswaard. 
 
Longines Global Champions Tour
Jan Tops, Olympisch kampioen, eigenaar, oprichter van Tops International Arena én de Longines Global Champions Tour, is gastheer van het evenement in Nederland. Niet alleen internationale springruiters reizen de wereld af om hier te zijn, ook internationale beroemdheden komen speciaal naar Valkenswaard om indrukwekkende paardenkracht van dichtbij te zien. 
 
aardenmekka in Valkenswaard
Tops International Arena is een bijzondere locatie voor de paardensport liefhebber. Dit unieke terrein richt zich volledig op het welzijn van het paard. Alles is gefocust op het paard en de topsport. Tops International Arena is daarmee het epicentrum van de paardensport in Europa.  
 
Kaarten 
Kaarten voor de Longines Global Champions Tour zijn verkrijgbaar via de website van Tops International Arena: https://shop.ticketing.cm.com/lgct-valkenswaard/

Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!