Algemeen

De fijnste hardlooproutes van Eindhoven!

Want zeg nu eerlijk, niets is zo fijn als een goede route. 

 

Of je nu rent om je fitter te voelen, af te vallen, of om nieuwe ideeën op te doen, een fijne hardlooproute is essentieel. Je kunt lekker je gedachten laten afdwalen zonder bij elk kruispunt of stoplicht te moeten denken welke kant je nu weer op moet rennen. Daarom heb ik voor jou een lijstje gemaakt met fijne hardlooproutes in Eindhoven! 

 

Rondje Strijp – S 

Strijp – S heeft een fijne, lange straat om te rennen. Je hebt hier lekker wat te kijken tijdens je rondje en achteraf kun je bij de verschillende koffie tentjes wat te drinken halen. Ren tijdens je rondje ook eens langs het PSV stadion. Wedden dat jij je hierna voldaan voelt door die extra paar kilometers? 

 

Stadswandelpark 

Wil je niet een al te lange route rennen? Dan is het stadswandelpark perfect! Je kunt hier de mooie beelden en kunstwerken bewonderen tijdens je hardloopsessie. De route is 2 kilometer lang dus lekker om een eventuele langere route op te bouwen. 

 

Karpendonkse Plas

Nog een lekker korte route nodig? Dan is de Karpendonkse Plas ook een fijne afstand. Deze route is namelijk ook 2 kilometer lang en je hoeft bijna alleen de waterkant te volgen. Kijk tijdens het rennen ook regelmatig naar de watervogels, die zitten er genoeg!

 

Centrum 

In deze tijd is het een stuk rustiger in het centrum van Eindhoven. Maak hier gebruik van en ga lekker een keertje hardlopen in de stad zonder dat er grote groepen mensen met winkeltassen rondlopen. Ren vanuit de Piazza richting de kroegen op Stratum en terug. Een mooie afstand en je hebt weer even lekker dat stadse gevoel.

 

Ik ben word helemaal enthousiast van deze routes en trek alvast mijn hardloopschoenen aan, jij ook?


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!