Support your local

De BroodjesBus is een foodtruck en verkoopt heerlijke belegde broodjes en Smoskes, te vinden op Ekkersrijt. Zij zorgen ervoor dat er elke week van maandag tot vrijdag van 11:00 tot 14:00 de lekkerste dingen te vinden zijn! Van een smos gezond tot een stokbrood met een bal uit de jus van de Ballenkoning.

De BroodjesBus is naar internationaal voorbeeld ontstaan uit de behoefte van een vers broodje, goed belegd tegen een democratische prijs. De bedenkers van de BroodjesBus vonden wat zij zochten tijdens zakentrips naar België, Duitsland, Engeland en de foodtrucks in de USA.

Steeds was de gedachte; "Waarom hebben wij dat in Nederland niet?" De BroodjesBus is het resultaat.


Naast het bestellen van broodjes op Ekkersrijt is de bus ook in te huren bij feestelijke partijen en evenementen, zowel privé als zakelijk. Niet te vergeten heeft de bus ook nog eens een BroodjesBus Grill! Deze verkoopt overheerlijke, kwalitatieve broodjes met mals Black Angus rundvlees van de grill. Heerlijk vakkundig gekruid op een vers broodje.

Je hoeft zeker geen honger te lijden op Ekkersrijt, evenals op jouw feesten en evenementen met De BroodjesBus en BroodjesBus Grill!

Wilt u de bussen inhuren? Vraag dan naar de mogelijkheden en bekijk alvast de menukaart op https://debroodjesbus.nl/catering-menu/ 


 info@debroodjesbus.nl
+31 6 18053458

Waar is de bus: Parking MediaMarkt, Ekkersrijt 4086, Son en Breugel (ma t/m vrij 11:00 - 14:00uur)


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!