Algemeen

De Bieb Vakantie Weken: Een avontuurlijke en leerzame zomer vol activiteiten

De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent tijd voor ontspanning en avontuur! De Bibliotheek Eindhoven presenteert met trots de Bieb Vakantie Weken, een gevarieerd en boeiend programma vol activiteiten. Of je nu een enthousiaste lezer bent, graag creatief bezig bent of nieuwe dingen wilt ontdekken, kom langs tijdens de Bieb Vakantie Weken.

Van 6 juli tot en met 18 augustus is er veel leuks te beleven in de bibliotheek. Laat je creativiteit de vrije loop tijdens de workshop Vlinderbloemenvleugels en ontdek de magie van het bloemknutselen. Of duik de natuur in en leer wildplukken met GroenKids. Stoei jij liever met woorden? Doe dan mee met de workshop en tover je eigen woorden om naar een gedicht.

 

Iedere dag: maken, knutselen, lezen

Wil je zelf aan de slag en iets creëren? Doe dan mee aan de MakersClub, waar je de hele zomervakantie dingen kunt maken en bedenken. Daarnaast is er een leuke speurtocht om aan deel te nemen. Of leen nog snel een stapel nieuwe boeken voordat je op vakantie gaat. Voor een hapje en drankje kun je terecht in het Bibliotheekcafé, waar je kunt smullen van het lekkers uit de Kidsbox of een lekker verfrissend sapje kunt drinken.

 

Leesdip? Niet met Vakantielezen!

Zit jij in groep 3 of 4? Doe dan mee aan Vakantielezen! Ga al lezend op ontdekkingsreis langs 6 bijzondere landen: Avonturenland, Lachland, Sportmanië, Dierenrijk, De Sprookjeseilanden en Griezelkust. Ben je op reis geweest en heb je een verhaal gelezen in een van de 6 landen? Vul in welk boek je hebt gelezen, bekijk meteen je puzzelstukje en teken je gevonden puzzelstukje in je juttersboekje. Kun gauw langs in de bieb om het te ontdekken.

 

Meer weten?

Wil je meer informatie over het volledige programma en de tijden? Bezoek dan onze website op www.bibliotheekeindhoven.nl/Vakantieweken. De activiteiten zijn toegankelijk voor iedereen, of je nu wel of geen lid bent van de bibliotheek. We raden je aan om snel te reserveren om verzekerd te zijn van een plek.

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!