Algemeen

De beste manieren om je moeder te bedanken op Moederdag

8 mei is het Moederdag. De perfecte dag om je moeder te bedanken voor alle support de afgelopen jaren. Op deze speciale dag wil je iets extra’s voor je moeder doen. Met deze tips komt dit helemaal goed!

 

Ontbijt

Begin de dag goed met een lekker ontbijtje voor heel de familie, maar vooral je moeder in het zonnetje! Paviljoen Genneper Parken biedt je een assortiment aan met diverse lekkernijen, zoals ambachtelijke mini worstenbroodjes, croissantjes, scrambled eggs met bacon een heerlijke huisgemaakte salades. Geniet van het zonnige weer met een lekker bakje koffie, thee of heerlijke verse jus d’orange. Reserveren kan al vanaf 9 uur in de ochtend. Per volwassenen betaal je €13,50 en per kind €8,50.

 

Paviljoen Genneper Parken | Eindhoven

Antoon Coolenlaan 2a

T 040 252 46 43

 

Parfumerie

Het ideale cadeau voor je moeder is natuurlijk een lekker geurtje of wat leuke beautyproducten! Bij Parfumerie Pour Vous in Best vind je een breed aanbod aan parfum, verzorging en make-up. En speciaal voor moederdag is er een actie. 25% op bijna alle geuren en geurensets! Dit ideale cadeau wil je natuurlijk niet missen. Bezoek de winkel vóór 8 mei.

 

Parfumerie Pour Vous | Best

Boterhoek 24

T 0499 377 634

 

Bloemist

Bloemen Bezorgen Eindhoven kent geen betere manier om je moeder te verrassen dan een mooie moederdagboeket. Je moeder is erg belangrijk en dat wil je laten blijken. Daarom heeft Bloemen Bezorgen Eindhoven de mooiste moederdagboeketten met dagverse bloemen voor jou klaarstaan op de website. Je hoeft de deur niet uit om het boeket op te halen, want het wordt bij je moeder thuis bezorgd!

 

Bloemen Bezorgen Eindhoven | Eindhoven

Hoogstraat 326

T 040 251 15 10

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!