Algemeen

De 5 Allerleukste Insta accounts over Eindhoven!

We houden allemaal van ons mooie Eindhoven! Op Instagram kun je een ware schat aan foto’s vinden van onze stad en zijn bewoners. Hierbij onze top 5

Eindhovencity

Op dit Instagram account kun je mooie foto’s van Eindhoven en haar inwoners vinden. Mooie plekjes zoals Strijp-S maar ook minder bekende plekjes in Eindhoven worden op een bijzondere manier in beeld gebracht.

https://www.instagram.com/eindhovencity/?hl=nlEindhovencity040

Op deze instagramaccount zie je Eindhoven vanuit verschillende perspectieven, soms grappig soms eigenwijs maar vooral heel erg Eindhovens.

https://www.instagram.com/eindhovencity040/?hl=nlEindhovensrondje

Culinaire foto’s en tips over alle hotspots in Eindhoven kun je vinden op deze smakelijke Insta. Ze doen suggesties en laten met de heerlijkste foto’s zien wat Eindhoven allemaal te bieden heeft op culinair gebied.

https://www.instagram.com/eindhovensrondje/?hl=nlEindhoven-ehv

Om met een nieuwe blik naar Eindhoven te kunnen kijken heeft deze Insta account een prachtige serie stadsbeelden en skylines voor je samengesteld.

https://www.instagram.com/eindhoven_ehv/?hl=nlIndebuurteindhoven

Mooie, grappige en opvallende foto’s van Eindhovenaren en hun geliefde stad. Foto’s van evenementen en belangrijke gebeurtenissen die je gezien moet hebben.

https://www.instagram.com/indebuurteindhoven/?hl=nl

 

Eindhoven is nou eenmaal ONZE stad, en de Eindhovenaren zijn een bijzonder volkje. 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!