Algemeen

Danny’s Tattoo Place: Persoonlijke betrokkenheid wordt gewaardeerd.

Tatoeëren is zijn passie en dat zal het altijd blijven. Maar de Corona periode is ook aan Danny niet ongemerkt voorbij gegaan. Zeven maanden is zijn zaak, Danny’s Tattoo Place, gesloten geweest.

“Van minimaal 60 uur werken in de week naar de hele dag thuis op de bank hangen, dat was een hele overgang”, aldus Danny. “Wandelen met de hond in de bossen was een mooie afleiding, maar je wilt gewoon je ding doen: werken. Ik ben en blijf ondernemer, dus ik was al snel weer bezig. De eerste weken met allerlei klusjes in de shop, en daarna met het maken van plannen voor de toekomst. Ik heb erover nagedacht om een tweede tattoo shop te beginnen, maar ik merk toch dat veel mensen graag door mijzelf geholpen worden. Ik denk met ze mee, maak schetsen van hun ideeën en zo werken we samen aan een mooi ontwerp. Die persoonlijke betrokkenheid wordt gewaardeerd en dus was een tweede shop geen optie. En als er weer een lockdown zou komen, dan wilde ik er zeker van zijn dat ik, naast de tattooshop iets op had om op terug te vallen, zodat in ieder geval een deel van mijn inkomsten door zouden lopen.

 

Ik heb zelf een Cinewall thuis, een combinatie van een grote TV met sfeerhaard. Ik heb die  zelf mee helpen ontwerpen en daar zag ik toekomst in. Net zoals bij het tatoeëren heb je creativiteit nodig om een sfeerhaard en een TV mooi in één meubel te presenteren. Ik ben van plan om te beginnen met een webshop voor sfeerhaarden en dat wil ik uitbreiden naar een showroom, waar ik zelf regelmatig zal zijn om mensen advies te geven over de mogelijkheden van de Cinewall in combinatie met een sfeerhaard. Het plan is er, maar ik ben nog volop bezig met de invulling daarvan. Ik heb met mijn tattooshop echt iets neergezet wat door veel mensen gewaardeerd wordt. Ik start pas als ik echt alles onder controle heb, ik houd van goed plannen: ik ga niet ergens aan beginnen en dan maar afwachten hoe het zich ontwikkelt en hopen dat het goed gaat.

 

“Maar”, verzekert Danny, “tatoeëren is mijn lust en mijn leven en dat blijft voorop staan. In de tijd dat ik noodgedwongen niet mocht werken, had ik geen inkomen omdat ik vanuit de regering geen enkele steun kreeg. Ik liep constant achter de feiten aan en nu ben ik eindelijk de achterstand in aan het lopen. het helpt ook dat mijn klanten me trouw zijn gebleven, er zijn heel weinig vaste klanten afgehaakt.

Verschillende klanten hebben me in die moeilijke tijd een hart onder de riem gestoken en boekten (en betaalden) alvast een tatoeage afspraak voor na Corona. Het vertrouwen en de waardering die je van die klanten krijgt, daar doe je het voor. Binnenkort zit ik 12 jaar in dit pand (Leenderweg 315), en daar hoort een feestje bij. Houdt mijn Facebook en Instagram maar in de gaten…”

 

Veel vrije tijd heeft Danny niet, op zondag voetballen met zijn vriendenploeg bij DVS is eigenlijk zijn enige vrijetijdsbesteding. Wedstrijden van zijn favoriete club PSV bezoeken komt er ook bijna niet meer van. Maar Danny is een tevreden man, “het omgaan met de klanten, ze een goed advies kunnen geven, hun ideeën op papier zetten en dat vervolgens uitwerken in een mooie tatoeage, daar gaat het om. En ik hoop dit nog een hele lange tijd te kunnen doen”

 

 

Tekst: Fred van Deurzen

Foto’s: Eddie Mol


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!