Algemeen

Cultuur en vrije tijd voor jou gevonden. Website RegioRadar Eindhoven is live!

RegioRadar Eindhoven biedt een online etalage met culturele, vrije tijds- en sportuitjes overdag en ’s avonds; lokaal aanbod dat ook aantrekkelijk is voor wie zich vaker buiten de gemeentegrens wil oriënteren. Je kunt grasduinen in een altijd verse stroom programma, zoeken via de ‘Vind voor mij’-button of op de kaart. Via inspirerende themapagina’s wordt overzicht geboden. Over wandelen of fietsen bijvoorbeeld, waar de musea en kastelen zijn of wat je kunt gaan doen tijdens de vakantie. RegioRadar Eindhoven heeft een slim design en is bij uitstek geschikt voor mobiel gebruik.

De culturele en toeristische informatie van 21 regiogemeenten wordt in een gezamenlijke open database ontsloten, waarna de redactie het aanbod voor de RegioRadar selecteert en tijdens regiobrede bijeenkomsten thema’s en campagnes uitdenkt en faciliteert voor en met het netwerk. 

Er is altijd wat te doen in de regio Eindhoven.
Volg RegioRadar Eindhoven op  www.regioradareindhoven.nl

Facebook.com/regioradareindhoven

Instagram.com/regioradareindhoven

Twitter.com/RegioRadarEhv

RegioRadar Eindhoven wordt u aangeboden door Uit in Eindhoven Regio ; een netwerkorganisatie die verbinding legt tussen de 21 regiogemeenten en cultuurorganisaties en tot doel heeft vanuit structurele samenwerking cultuur, toerisme en voorzieningen een impuls te geven, in het belang van de ruim 750.000 inwoners en bezoekers. Het platform is gerealiseerd met een bijdrage van Regio Deal Brainport Eindhoven.  

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!