LOE Uitgelicht

​Citycentrum Veldhoven, stadse allure dichtbij huis!

Wie aan Veldhoven denkt, denkt aan het Citycentrum! Op slechts 8 kilometer van het station in Eindhoven en goed bereikbaar met de auto, fiets of openbaar vervoer. Je parkeert de eerste 2 uur gratis met de blauwe kaart.

Met meer dan 110 winkels, het theater en horecagelegenheden vind je alles wat je nodig hebt. Het hele jaar door worden hier verschillende evenementen georganiseerd zoals Cityfest, de Oranjemarkt en Veldhoven Proeft.

Daarnaast is het elke laatste zondag van de maand koopzondag met o.a. modeshows, bekende tv figuren en andere leuke activiteiten. Genoeg te doen dus! Ondanks de vele winkels blijft er een sfeervol dorpsgevoel hangen in het Citycentrum, hartstikke gezellig!

Ook hier gelden de COVID maatregelen en mogen klanten hun bestellingen afhalen in de winkels en uiteraard ook nog steeds bij de horeca (Click & Collect; op de website citycentrum.nl staat een lijst met alle winkels die ‘click & collect’ aanbieden). Sinds 3 maart kun je ook hier winkelen op afspraak: volledig corona proof, met tijd tussen de afspraken door. Bij alle niet essentiële winkels, daarnaast kun je ook weer naar de kapper, schoonheidsspecialist of nagelstudio.

Voor actuele informatie: bekijk de website of social media. 

w. citycentrum.nl    

e. info@citycentrum.nl


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!