Algemeen

Broodjeszaak Bufkes Trudoplein

Ieder jaar selecteert LICHT op Eindhoven verschillende bedrijven voor Eindhovens Beste. Dit jaar is Bufkes Trudoplein in Eindhoven uitgekozen tot beste broodjeszaak!

In november 2018 opende Bufkes een nieuwe vestiging op het St. Trudoplein in Eindhoven. Je kunt inmiddels anderhalf jaar genieten in deze gezellige eigentijdse zaak. De ondernemers Rino en Gemma en hun team voelen zich thuis in Strijp en begroeten iedereen met een warme glimlach.

Bufkes is meer dan alleen een broodjeszaak. Je kunt er ook genieten van koffiespecialiteiten met of zonder wat lekkers, heerlijke smoothies, goedgevulde maaltijdsalades en in de wintermaanden van diverse lekkere stamppotten. Alle producten worden ter plekke in de open keuken bereid met verse ingrediënten. Ondanks de Limburgse franchiseformule is er ruimte voor samenwerking met plaatselijke bedrijven. Zo staat er dan ook Eindhovens speciaalbier op de kaart. 

 

Kom jij ook een keertje langs voor een lekker kopje koffie of broodjes? Het is ook mogelijk om je bestellingen af te halen!

 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 10.00 - 18.00 uur

Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

 

St. Trudoplein 8, Eindhoven

040 218 3111

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* verplicht