Algemeen

Brabantse horeca slaat handen ineen met Flügel voor Grote Carnaval Bingoshow

Horecazaken uit Eindhoven en Tilburg gaan de samenwerking aan en komen op de proppen met De Grote Carnaval Bingoshow. Een uitbundig livestream event voor Brabantse carnavalsvierders. Drankproducent Flügel heeft zich aangesloten bij het initiatief en draagt zorg voor verschillende soorten shotjes.

De Grote Carnaval Bingoshow

Het evenement wordt georganiseerd door Café Philip uit Tilburg en het op Stratumseind gelegen Stadscafé Spijker en Thomas Eindhoven. Het programma bestaat uit een muziekbingo vol carnavalskrakers en een lijst met opdrachten die kijkers thuis kunnen uitvoeren. Via whatsapp kunnen kijkers foto's insturen en € 1000,- aan prijzen winnen. 

 

Brabant en daarbuiten

Middels de talrijke samenwerking wilt de organisatie carnavalsvierders uit heel de provincie (en daarbuiten) aanspreken. 'Er zijn al deelnemers uit alle uithoeken van Brabant. Zelfs in Limburg en Zeeland zijn er al boxen verkocht.' aldus de organisatie. 

 

Dansmarietjes en Prins Carnaval

Iedereen die mee wilt doen aan het prijzenfestijn kan een eigen Shotjesbox aanschaffen. Er is keuze uit de 'Dansmarietjes Box' en de 'Prins Carnaval Box'. Het onderscheid zit in een luxe katerontbijt voor de zaterdagochtend. Alle boxen zijn in ieder geval voorzien van shotjes, een crazy 8(8) stropdas, een halve liter pils en bingokaarten. 

 

Meer informatie omtrent het event is te vinden via facebook.
Thuisboxen kunnen worden besteld via www.stadscafespijker.nl/tickets


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!