Algemeen

Bovenste Knoopje Open komt naar TU/e

Als ik het woord ‘liefde’ zeg, wat is het allereerste wat bij jou opkomt? Rozen en viooltjes? Podiumkunstengroep Bovenste Knoopje Open organiseert naar aanleiding van hun album ‘Hotel Debotel’ een muziektheatervoorstelling in Universiteit Technische Universiteit Eindhoven (TUE). Met hun show nemen zij de bezoekers mee naar hun zelfgemaakte liefdesverhaal.

Het tweetal

Bovenste Knoopjes Open is een muziek/cabaret duo uit Zwolle. Het duo bestaat uit Sjoerd van Capelleveen en Job Kühlkamp. Beide hebben de opleiding Docent Theater van ArtEZ in Zwolle gedaan. Ze kennen mekaar al op een basisschool. Het tweetal was lid van project ‘Made in Overijssel’, een project die jonge makers een eigen podium biedt. De mannen hebben in meerdere theaterzalen gespeeld waaronder theaters in Zwolle en nu spelen ze de lichtstad van Eindhoven!  

Albums

Naast de kersverse ‘Hotel Debotél’ hebben zij daarvoor ook voorstellingen gecreëerd, onder andere Tijd Zat, Dit zijn de dagen (2018/2019), Verder alles goed (2017/2018) en In de wind (2016/2017)

Verwachting

Het theater kant hebben zij al te pakken gekregen want met ‘woorden en klanken’ verzenden zij een dosis energie naar het publiek.

 

Kaartenverkoop

Donderdag 17 september 2020 om 20:30 uur is Bovenste Knoopje Open te zien in de Luna-zaal (gebouw 31). Tickets zijn verkrijgbaar via de websites This Is Eindhoven en uiteraard van de band zelf.


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!