Algemeen

BOSPOP 2024…….VOOR IEDER WAT WILS

Bospop is een ouderwets gezellig pop-rockfestival waarvan de 42e editie plaatsvindt op 12,13 en 14 juli op Evenemententerrein A2 Weert-Noord. Artiesten spelen op het hoofd- en tentpodium. Daarnaast is er ook een derde podium met een apart programma, dit jaar voor het eerst in de 24-uurs tent.

Wat in 1980 begon als een kleinschalig festival is uitgegroeid tot een muziekspektakel met bands van internationale allure. Een festival dat een vaste plaats op de Nederlandse festivalkalender heeft verworven. Met een goede line-up op drie podia, een sfeervol en ruim opgezet festivalterrein, een gezellige camping, een 24-uurs feesttent. Met daarbij een prachtig Skydeck voor de zakelijke muziekliefhebber of de festivalbezoeker die graag een luxere beleving heeft, spreken we over een heel complete festivalbeleving.

Voor meer informatie kijk op www.bospop.nl

 

PROGRAMMA.

Vrijdag 12 juli o.a. John Fogerty, Alice Cooper, Heart,  Hellmut Lotti Goes Metal, Robert Jon & The Wreck ,Julian Sas en Made In Purple.

Zaterdag 13 jul o.a.: Zucchero, James Blunt, The Fortunate Sons, Racoon, Lex Uiting, Metejoor, Mell VF, Boaz en The Legend of Springsteen

Zondag 14 juli o.a.: Toto, The Waterboys, DI-RECT, Son Mieux, Rival Sons, DeWolff, King King, Tim Christensen en Southside Johnny & the Asbury Jukes, 

Voor meer informatie kijkj op www.bospop.nl

 

TICKETVERKOOP.

Tickets zijn alleen online verkrijgbaar bij Ticketmaster www.ticketmaster.nl De kosten voor een dagticket zijnt € 102,50 en het weekendticket € 225,- (beiden inclusief servicekosten).

 

BOSPOPRESORT.

De vaste Bospopbezoeker weet het al, kom je voor de eerste keer dan ervaar je waarom Bospop een totaal-beleving is. Een goed voorziene foodcourt , met van alles wat tegen betaalbare prijzen  en aandacht voor vegetarisch en glutenvrij eten. Na een mooie Bospopdag wil blijven slapen. Hiervoor hebben wij een aantal mogelijkheden. De reguliere camping voor tenten. Campers, caravans en vouwwagens staan op de campercamping.

Waarom zou je  je eigen tent, luchtbed of andere kampeerspullen meeslepen als wij alles voor je kunnen regelen? Onze Festitenten en Festipi's bieden het perfecte onderkomen.  Kies uit 1-, 2- of 4-persoonstenten en laat ons weten welke extra's je wilt, zoals opgeblazen luchtmatrassen, frisgewassen slaapzakken, hoofdkussens, en zelfs kampeerstoelen en tafels!

Voor meer info kijk op www.festitent.com/nl/festivals/nederland/bospop/

CUP-TO-CUP SYSTEEM.

Bospop introduceert het Cup to Cupsysteem, een goede zet naar een schoner festival. Het doel is ervoor te zorgen dat alle bekers worden ingeleverd om te worden gerecycled en een schoner festivalterrein.

Hoe werkt het? Elke festivalbezoeker krijgt bij de entree twee tokens. Bij je eerste drankje ruil je een token in voor een beker. Wil je vervolgens een nieuw drankje halen dan ruil je je lege beker in voor een nieuwe. Heb je een lege beker en geen dorst? Geen probleem, ruil ze bij de bar in voor een token. Als iemand anders voor je drank haalt dan geef je je tweede token mee. Zit je zonder beker en token, dan kost een nieuwe beker een halve token.

Laten we samen ervoor zorgen dat ons festivalterrein mooi blijft! Proost op een schoon Bospopterrein.

 

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!