Algemeen

BookFest: Feestelijke opening Boekenweek van Jongeren in de bibliotheek

De Boekenweek van Jongeren gaat op 15 september van start met het BookFest, een spectaculaire opening in de bibliotheek. Voor jonge boekenliefhebbers belooft het een avond vol inspiratie te worden, met een gevarieerd programma aan activiteiten en workshops.

Doe bijvoorbeeld mee aan een workshop Manga tekenen, ter ere van de nieuwe manga collectie die deze avond officieel geopend wordt. Ontdek hoe jij je verhaal het beste kunt overbrengen met de workshop Spoken Word. Ga op een Blind Date met een boek, bespreek in real life je favoriete Booktok-boeken met andere boekenliefhebbers of schuif aan bij de (bord)spellentafel.  

De bibliotheek heeft ook aan lezers gedacht die wat begeleiding kunnen gebruiken bij het vinden van hun volgende favoriete boek. Mediacoaches staan klaar om gratis en persoonlijk boekadvies te geven.

Nieuwsgierigen kunnen een blik werpen op de toekomst van de bibliotheek. Hier worden innovatieve technologieën en concepten gepresenteerd die de bibliotheekervaring voor jongeren kunnen verbeteren en wordt hen de kans gegeven hierover mee te denken.

Praktische informatie
BookFest
Vrijdag 15 september
19.00-22.00 uur
de Bibliotheek Eindhoven, De Witte Dame
Emmasingel 22, 5611 AZ Eindhoven
Avond vrije inloop, workshopdeelname €5
Aanmelden via: www.bibliotheekeindhoven.nl/programma


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!