Algemeen

Black Friday en Cyber Monday deals!

Klaar voor de start…af! Morgen is het zover want het is weer Black Friday. Op deze speciale dag profiteren wij van kwalitatieve producten voor een mooie prijs! Na het weekend kan jouw maandag he-le-maal niet meer stuk want dan is het Cyber Monday.

Amerika

Black Friday is ontstaan in -je raad het al- Amerika. Deze dag vindt plaats na Thanksgiving. De term ‘Black Friday’ had een slechte naam vanwege de chaos die plaats vond in Philadelphia. Eén dag na Thanksgiving meldden veel mensen zich ziek om zo vroeg mogelijk hun kerstinkopen te doen. Hierdoor werd er een enorme puinhoop in veel winkels achter gelaten; doordat de mensenmassa een grote bende maakte. Bovendien werd er een hoop geplunderd. Dit gebeurde in de jaren 50 en 60.  In de jaren 80 stond Black Friday in een positief licht. Retailers zagen in dat rond die tijd veel winst werd gedraaid door korting te geven op artikelen. De rode cijfers veranderde naar zwarte cijfers, als het ware. Zo kreeg Black Friday een goede naam. 

 

Cyber Monday!?

Door de komst van het internet kennen wij tot op de dag vandaag een nieuwe gewoonte: Online shoppen. Retailers zagen in dat winkeliers graag ook online bestellingen doen. Vooral op maandag na Thanksgiving. Dus lanceerde zij een nieuwe trend in de online-wereld: Cyber Monday. Op deze dag profiteer je van nog meer korting!  

 

Contant geld? Check! Pinpas? Dubbel Check!

Zowel Black Friday als Cyber Monday worden in Nederland gevierd! Lees alvast onze tips hoe jij goed voorbereid bent op deze dagen.

 

  1. Maak een lijst van artikelen die jij nodig hebt.
  2. Neem zowel contant geld als jouw pinpas mee (er kunnen soms pinstoringen ontstaan door het aantal winkel inkopen, je weet maar nooit!)
  3. Hou jouw favoriete winkels goed in de gaten. Het komt weleens voor dat deze eerder beginnen met Black Friday/Cyber deals. 
  4. Ga niet met een grote groep winkelen!  Realiseer je dat wij nog steeds in de coronapandemie zitten. Dus shop zoveel mogelijk alleen!
  5. Neem mondkapjes en handdesinfectie mee!

Happy Black Friday and Save Cyber Monday iedereen!

 

Bron: Black Friday Nederland 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!