Algemeen

Binnenkort de eerste editie van het Wonka Comedyfestival!

Van 30 maart tot en met 8 april 2023 is de allereerste editie van het Wonka Comedyfestival en de organisatie zet het meteen goed neer. Van regionaal tot internationaal en van bekend tot onbekend talent.Je ziet ze allemaal. Elke dag is er wel ergens een bijzondere show te zien. 

Waar is het? 

Het festival is een samenwerking van de Wonka Podia. Van donderdag 30 maart tot en met zaterdag 8 april zijn er bij verschillende podia shows te zien. In Eindhoven bij voorbeeld bij het Parktheater en Pand D. Daarnaast staan er shows bij het Speelhuis en de Cacaofabriek in Helmond. De Schalm in Veldhoven, Kattendans in Bergeijk en De Hofnar in Valkenswaard. Genoeg plekken dus! 

Het programma is heel divers: de podia zijn met elkaar gaan zitten en ook Marcel Haug, eigenaar van een comedy club in Rotterdam, heeft zijn netwerk ingeschakeld. Zo zijn bijzondere namen én unieke shows voor het festival geregeld. Reken maar dat er gelachen wordt in Brabant deze dagen! 

Van regionaal en opkomend tot wereldwijd talent 

Voor alle leeftijden, humor en uit alle windstreken is er wel een show. Veel daarvan zijn enkel tijdens het Wonka Comedyfestival te zien. Bijvoorbeeld Ons pap en ons mam. Die is in elk theater te zien. Brabantse comedyhelden Rob Scheepers en Christel de Laat nemen voor iedere show ander aanstormend talent mee. Dat wil je zeker niet missen! 

Ook internationale namen als Tony Woods en Glenn Wool geven tijdens het Wonka Comedyfestival unieke shows. Er is nog veel meer te zien, zowel van individuele cabaretiers als een reeks van grappenmakers na elkaar. Wat je echt niet wil missen is de Sneak Peek van Mission Molière: eenmalig zie je de director’s cut van deze Franse theaterkomedie die 21 april pas in première gaat. 

Ticket kopen? 

Je koopt geen ticket voor het Wonka Comedyfestival in z’n geheel, maar per show. Check https://wonkacomedyfestival.com/nl/ voor de locaties en shows. Via de pagina van de show kun je tickets bestellen. Wees er op tijd bij, want de meeste shows zijn alleen tijdens het festival te zien. 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!