Uitgaan

Bijzondere talkshow met Wim Daniëls

Sinds eind mei zendt Theater de Schalm in Veldhoven haar eigen talkshow ‘De Schalm Verlicht’ uit. Tijdens elke uitzending schuiven verschillende gasten aan voor een kort gesprek. Bij de live-opnames mag dit keer ook een beperkt aantal gasten aanwezig zijn.

Wim Daniëls
In de uitzending van donderdag 27 augustus zal onder andere Wim Daniëls te gast zijn. De afgelopen maanden heeft hij niet stilgezeten, want half mei kwam zijn boek ‘Quarantaine’ uit: een roman over liefde in tijden van corona. Tijdens de talkshow vertelt Wim over de (snelle) totstandkoming van het boek. Na afloop van de live-uitzending houdt hij een uitgebreide voordracht voor het aanwezige publiek.


Gasten zesde editie

Komende editie is alweer de zesde editie van De Schalm Verlicht. Naast Wim Daniëls zijn ook Leon van der Zanden (cabaretier), Jochem Otten (directeur Theater Speelhuis) en Nova Borgers (zangeres) te gast. De presentatie is in handen van Mark van der Linden. De uitzending wordt om 19.30 uur live uitgezonden via www.deschalm.live. Bezoekers die in de zaal aanwezig willen zijn kunnen een kaartje reserveren via de website van het theater (www.deschalm.com).


Over De Schalm Verlicht

Met de talkshow De Schalm Verlicht hoopt Theater de Schalm een beetje verlichting in deze vreemde tijd te bieden. Te gast zijn onder andere artiesten, verenigingen, ondernemers en culturele partners. Ook is er tijdens elke uitzending live muziek. De opnames worden live uitgezonden via www.deschalm.live. Via dit kanaal zijn ook de eerdere afleveringen terug te kijken.


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!