Algemeen

BIERFESTIVAL: CLUB CRAFT: THE DARK ARTS

Op 4 februari om 13:00 uur vindt in het Klokgebouw in Eindhoven het allereerste bierfestival van Club Craft plaats. En niet zomaar eentje. Er zijn namelijk twaalf brouwerijen uit binnen-, en buitenland uitgenodigd om hun kunsten te laten zien.

Er is wel een voorwaarde: 'Brouw of Release iets zwarts speciaal voor Club Craft'. En dat gaan ze zeker doen. Van een Schwarts, via een Black IPA, een gefruite Porter en een Imperial Stout door naar een Barrel Aged bier en/of een IJsbock. Je kunt het echt allemaal proeven tijdens het bierfestival! Daarnaast brengen de brouwerijen ook nog andere lekkere toppers mee. Dus er is zeker genoeg te proeven.

Maar dat is nog niet alles. Want van deze twaalf lekkere biertjes wordt ook een exclusief pakket samengesteld zodat je ze mee naar huis kan nemen om er nog eens even goed over na te denken. Maar let op: voorlopig zijn ze enkel te koop bij je ticket en op te halen tijdens het festival. Het aantal pakketten is beperkt, dus bestel ze wel snel! Ook zullen er geweldige prijzen verloot worden.

BEVESTIGDE BROUWERIJEN
Pohjala / KEES / Eleven / Galway Bay Brewery / De Moersleutel / Kaapse Brouwers / Nevel / Bronckhorster / Marble / Walhalla / Mederij Marcus / Vandestreek

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!