Algemeen

Begrijpen en begeleiden van hooggevoelige kinderen

Jolien Ballhaus is gespecialiseerd in het begeleiden van hooggevoelige kinderen Tijdens haar webinar op woensdag 24 maart deelt ze haar kennis. Wat is hooggevoeligheid, welke invloed heeft het op gedrag en emoties? En hoe kun je je kinderen hierin begeleiden?

Herken je dit? Volledig van slag door het geluid van de stofzuiger, stukjes in de pindakaas, kriebelende kleren, slapeloze nachten bij onweer en regen... Wanneer je beter begrijpt waarom je kind op bepaalde manieren reageert, kun je daar ook beter mee omgaan. Je leert signalen eerder te herkennen en kunt daar beter op anticiperen.

 

Tijdens haar interactieve, online lezing gaat Jolien Ballhaus dieper in op de vragen: Wat is hooggevoeligheid? Welke invloed heeft het? En hoe kun je je kinderen hierin begeleiden? Tijdens het webinar kun je via de chat vragen stellen of je eigen ervaring delen.

 

Over Jolien Ballhaus

Jolien Ballhaus is een toegankelijke HSP (Hoog Sensitief Persoon) coach & trainer. Zij helpt ouders en professionals om gevoelige kinderen beter te begrijpen en te begeleiden. Met als doel; kinderen te laten stralen, met plezier, kracht en vertrouwen in zichzelf. Ze heeft een eigen praktijk in Waalre.

 

Praktische informatie
Het webinar ‘Introductie in hooggevoeligheid’ is op woensdag 24 maart van 10.00 – 11.00 uur, online. Deelname kost € 6,00 voor bibliotheekleden en € 7,50 voor niet-leden. Aanmelden: bibliotheekeindhoven.nl/programma.

Dit webinar is georganiseerd door de Bibliotheek Eindhoven in samenwerking met Theek 5.


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!