Algemeen

Bart Rovers, Oncologisch Fitness Trainer: Hoe blijf je fit terwijl je kanker hebt.

Fit blijven wanneer je kanker hebt, het lijkt misschien niet erg haalbaar en waarschijnlijk. Maar fit zijn helpt bij het ondergaan en herstellen van intensieve behandeltrajecten. Sportcentrum Happy Bodies uit Eindhoven is gespecialiseerd in de specifieke, individuele begeleiding van kankerpatiënten. Het is kleinschalig van opzet en biedt de mogelijkheid om in alle rust te kunnen trainen. In alle privacy.

Bart Rovers, eigenaar van Happy Bodies, is officieel opgeleid tot Oncologisch Fitness Trainer. De inhoud van de opleiding is gebaseerd op uitkomsten van wetenschappelijke onderzoeken en opgesteld in samenwerking met diverse (internationale) organisaties.

 

“Onze begeleiding berust op puur maatwerk, want elke patiënt is immers uniek. We stellen een programma op dat het best haalbare resultaat oplevert tijdens de verschillende stadia van de ziekte” vertelt Bart.

Happy Bodies gaat graag met u in gesprek over een optimale begeleiding voor, tijdens en na uw behandelingen. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Ons telefoonnummer is 040-3038428. Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn en natuurlijk bent u altijd welkom om een kijkje te komen nemen. We zijn gevestigd in Strijp-S, Philitelaan 59A.


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!