Eindhovens Beste

Barbers and Brothers - Eindhovens BESTE Barbershop

Mo en James zijn rasechte barbers! Met trots voeren ze hun werk uit, en met de grootste precisie. Hun naam en faam snelde hen vooruit en al snel werd hun barbershop een hotspot in Eindhoven. Dé barbershop om te zien en gezien te worden, hun vaste klantenkring waar ze heel trots op zijn trok al snel bekende voetballers en bekende Eindhovenaren naar hun zaak.

Natuurlijk komt al die passie niet uit het niks. Mo knipt al vanaf zijn tiende en was op zijn 15e al eigenaar van een kleine kapsalon. Hij maakte carrière in Dubai toen hij bij Diva Salon waar hij werkte werd gescout door iemand van Dubai tv. Daarna werkte hij bij Dubai Media, waar hij veel wereldberoemde mensen in zijn stoel heeft gehad. Waaronder zelfs Tom Cruise!

 

24 november bestaan ze alweer 3 jaar, maar Barbers and Brothers heeft zich ontwikkeld alsof ze al 10 jaar bestaan. Hun service is allesomvattend, je kan bij Mo en James niet alleen terecht voor een knipbeurt ze zijn ook specialisten in baardverzorging en trimming, threading, art en verzorgende behandelingen. Bij deze barbers kun je je echt laten verwennen.

 

Bij Barbers and Brothers is elke afspraak een beleving, je wordt in de watten gelegd en loopt met een mooi kapsel of een frisse baard weer naar buiten. Naast alle services die ze leveren aan mannen, zijn vrouwen en kinderen ook meer dan welkom. 

 

Het team van Barbers and Brothers kan met elk haartype omgaan en geeft professioneel advies over styling en producten. Ze zorgen dat jij je gehoord voelt en het kapsel krijgt wat je graag wil. Of je nou een klassiek of juist trendy kapsel wil, Barbers and Brothers zorgt ervoor.

 

We zien je bij Barbers and Brothers!

 

Barbers and Brothers

Vrijstraat 15 | Eindhoven

T. 040 750 5336

www.barbersandbrothers.com

foto’s: Eddie Mol


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!