Algemeen

Baker Zitten & Wonen

Vorig jaar al vierde Bakers Zitten & Wonen hun honderdjarig jubileum. Daarmee is 2020 het eerste jaar in de volgende Bakers eeuw!

Het overgrote deel van de afgelopen honderd jaar is Bakers Zitten & Wonen te vinden op de Kruisstraat. Ze zijn een begrip in Eindhoven en ver daarbuiten. De sfeer, kwaliteit, en de stijl van het ontzettend grote assortiment meubelen is ongeëvenaard. Een team van vriendelijke en professionele adviseurs is elke dag aanwezig om te helpen bij het kiezen van een passend interieur of wellicht dat ene bijzondere meubelstuk.

 

Max Bakers, de huidige eigenaar, is ondertussen al de vierde generatie Bakers en draait al vanaf 1992 mee. Hij heeft zijn geliefde klantenkring zien ontwikkelen, uitbreiden en veranderen. Waar een oudere generatie nog weet te vertellen dat Bakers Zitmeubelen vroeger BaVo heette, kent de jongere garde Bakers Zitmeubelen vooral door hun prachtige design collecties.

 

Bakers Zitmeubelen stijgt boven de standaard meubelzaken uit en heeft er dus ook heel bewust voor gekozen om niet op een meubelboulevard te zitten met hun zaak. Op hun locatie op de Kruisstraat is er voldoende ruimte om aan de achterkant te parkeren en gasten zijn altijd welkom om lekker een kopje koffie te komen drinken. 

 

Ook voor maatwerk en specialistische oplossingen bij zitproblemen is Bakers Zitmeubelen de ideale partner. Aan persoonlijke wensen en behoeftes worden tegemoet gekomen in een een zitmeubel speciaal voor u gemaakt.

 

Hun vakmanschap in maatwerk komt niet alleen tot hun recht in deze persoonlijke zitmeubelen, maar ook in projecten voor klanten waar zij stijlvragen en ideeën samenbrengen in een prachtig ontwerp.


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* verplicht