Algemeen

AUTUMN IS COMING @ HEUVEL EINDHOVEN

Dinsdag 22 september gaan we van de zomer officieel over in de herfst. De herfst is volgens velen de mooiste en gezelligste tijd van het jaar, het wordt weer vroeger donker en de bomen kleuren weer mooi bruin! Een mooie reden om de bezoekers van de Heuvel te verwennen.
Tijdens het Autumn is Coming event van woensdag 23 september tot en met zondag 27 september ontvangen de bezoekers van de Heuvel een gave linnen herfsttas! Kom langs in de Heuvel tussen 12.30 en 16.30 uur op bovenstaande data en ga op zoek naar onze Autumn Girls die rondlopen door de Heuvel om een gave tas te bemachtigen!


Over Heuvel
Een dagje winkelen in Eindhoven begint bij de Heuvel. In het hart van dé technology & design stad vind je het grootste overdekte winkelcentrum van Eindhoven, Heuvel Eindhoven. Uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en met een ruime luxe parkeergelegenheid direct onder het winkelcentrum. Met meer dan 80 fashion en lifestyle winkels, restaurants en ruimte voor entertainment vind je altijd wat je zoekt in de Heuvel. Jouw dag Eindhoven begint op de Heuvel, welkom!


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!