Werk & Opleiding

In 2009 besloot John Dekker, eigenaar van Rijschool Dekker, om Allroad Uitzendbureau op te richten met als specialisatie de sectoren openbaar vervoer en transport & logistiek. Inmiddels is Allroad Uitzendbureau uitgegroeid tot een van de grootste spelers van Nederland voor wat betreft het leveren van flexibel personeel ten behoeve van het openbaar vervoer

Transport & Logistiek
Ook binnen deze sector speelt Allroad Uitzendbureau een belangrijke rol in het leveren van flexibiliteit en kwalitatief hoogwaardig personeel. Al vele transportbedrijven weten de weg naar Allroad Uitzendbureau te vinden. 

Allroad Academy
Dankzij de nauwe samenwerking tussen Allroad Uitzendbureau en Rijschool Dekker bieden wij kandidaten, welke nog niet in het bezit zijn van een groot rijbewijs, de kans om deze via de Allroad Academy te behalen. Tijdens de opleiding is er een mogelijkheid om aan de slag te gaan bij een van onze opdrachtgevers. Na het behalen van het rijbewijs kunnen de kandidaten direct via Allroad Uitzendbureau bij de opdrachtgevers in dienst treden. 

Over Allroad Uitzendbureau
Allroad Uitzendbureau is groot geworden door persoonlijk te blijven. Kandidaten zijn bij ons geen nummertje. Onze medewerkers kennen de kandidaten waardoor ze een match met de juiste opdrachtgever kunnen maken. 

Uitgelichte vacature
Heb jij al eens nagedacht om als buschauffeur aan de slag te gaan? Het beroep buschauffeur is meer dan het brengen van mensen van A naar B. Buiten de goede verdiensten heb je als buschauffeur veel sociale contacten met passagiers en ben je een visitekaartje voor de busmaatschappij.


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!