Algemeen

Alles wat wel kan op deze regenachtige dag

Iedereen wil graag een zonnige zomer, maar vrije tijd is vrije tijd. Geniet ervan en gebruik het. Er zijn genoeg dingen te doen waar je de zon niet voor nodig hebt. Plezier maak je zelf!

Netflix

Netflix heeft heel veel nieuwe films en series gedropt in de laatste maanden. Dus genoeg om te bingewatchen. Zoveel om uit te kiezen, documentaires, films, nieuwe series en verlengingen van vorige series. Er is altijd wel iets te kijken.

https://www.netflix.com/browse 

 

Bakken

Als je dan toch binnen moet blijven ga lekker iets bakken! Hartig of zoet het maakt niet uit, niks zo lekker als zelfgemaakte dingen. Croissantjes, koekjes, pizza of juist een quiche?  Je kan de lekkerste recepten vinden online. En anders kun je al veel half afgewerkte producten vinden in de supermarkt. https://www.foodspring.nl/protein-pizza?gclid=Cj0KCQjwvO2IBhCzARIsALw3ASpcwBH0kmxEV2X5rOGhFHNJlMy8XJDoE-kYSWn8p9k421oPhCJYtsoaAvglEALw_wcB 

 

Een boek lezen

We zitten allemaal non-stop online. Maar een boek kan je meer geven dan een korte afleiding. Je kan jezelf helemaal verliezen in de verhaallijn van een boek. Je ziet de hoofdpersonen voor je, en jouw fantasie zorgt voor alles! . https://libris.nl/vanpiere?gclid=Cj0KCQjwvO2IBhCzARIsALw3ASp1f-6SLrL62L3qM1dTIiTl6GU10ClfMDbbfQJcG0lCbKQVAYEI_pEaAnt9EALw_wcB 

 

Bioscoop

Hou je meer van de actie en het geluid  van een film op het grote scherm? Geniet morgen dan lekker van de dinsdagactie bij de Vue bioscoop in Eindhoven. Goedkope kaartjes (6,50) en nog goedkopere popcorn (1,50) 

https://www.vuecinemas.nl/films/nu-in-de-bioscoop#filmposters 

 

Re-organize 

Klink misschien saai, maar je krijgt er echt een goed gevoel van als je bepaalde dingen niet meer vooruit schuift en gewoon in orde hebt. Zorg dat je kast netjes is, of gooi eindelijk die dozen van zolder af. Even wat energie investeren, maar is het meer dan waard!

https://www.huisvlijt.com/opruimen/ 

 

Fijne dinsdag!

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!