Algemeen

7 dingen die we missen aan Hyves

Hyves is er al een aantal jaren niet meer, maar soms missen we deze goede oude tijd nog. Daarom deze dingen die we graag deden op Hyves.

1. Vrienden met iedereen worden

Hoe meer vrienden, hoe beter. Er zaten ook bekende mensen op Hyves, zoals onze toenmalige minister president. 

 

2. Poke buddies naar elkaar sturen

Ken jij deze poppetjes nog? Je kon ze verkleden als jezelf en er waren allerlei animaties die je je karakter kon laten doen. Die animaties kon je ook samen met de pokebuddy van vrienden doen en stuurden we dan ook vaak naar elkaar toe. 

 

3. Krabbels

Krabbels achterlaten op het profiel van familie en vrienden. Als we die nu terug zouden zien, zouden we ons kapot schamen. En dan waren er ook nog mensen die ‘alleen lieve krabbels lieten staan’.

 

4. Tikken

Van deze nutteloze functie maakten we ook zeker gebruik. Je had verschillende soorten tikken waar je uit kon kiezen, je kon bijvoorbeeld iemand een serenade brengen, bitch slappen of kietelen.

 

5. Dansende banaan smiley 

Toen emoji’s nog niet bestonden, hadden we op Hyves al een heleboel smileys. De dansende banaan was de populairste en aan één zo’n smiley hadden we niet genoeg. We stuurden hele rijen van smileys aan elkaar door. 

 

6. Respect 

Op Hyves heette het niet liken, maar ‘respect’.

 

7. Onnozele groepen

Er werd voor alles een groep gemaakt. Zo had je na de WK finale Spanje tegen Nederland een groep die de scheidsrechter van de wedstrijd haatte. 

 

Wil je nog een keer zien hoe jouw oude pagina er uit zag? Je kunt nog je oude pagina opzoeken als je je gebruikersnaam nog weet! Typ je gebruikersnaam en daarachter .hyves.nl. 

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!