Algemeen

5x Vintage winkels in Eindhoven

Houd je van vintage kleding? Dan zit je in Eindhoven helemaal goed! Je vindt in Eindhoven genoeg leuke vintage winkels om rond te snuffelen en jezelf mee te vermaken. 

All Vintage 

Twee knusse winkels in Eindhoven waar je de mooiste vintage en tweedehands items kunt scoren. Hier vind je heerlijke vintagevondsten van de twee eigenaressen Hanneke en Willeke. Het winkeltje is klein en gezellig en je kunt er lekker rondkijken.

Bergstraat 36 

Keizersgracht 22 

Leverage 

Leverage is nog niet zo lang in Eindhoven maar zeker een bezoek waard als je van vintage en van sneakers houdt! In de Heuvelgalerie in Eindhoven vind je deze vintage spot. 

Heuvel 126 

Vintage Vêtements 

De mooie shop Vintage Vêtements van eigenaren Ilya en Jeroen vind je op Strijp-S. Je vindt hier hoge kwaliteit vintage kleding uitgekozen door Ilya zelf. Veel van de kleding komt uit Italië. 

Leidingstraat 43 

Second Floor 

Een van de oudste vintage hotspots van Eindhoven vind je aan de Hoogstraat, net buiten het centrum van Eindhoven. Second Floor zit in een oud slagerspandje. Zeker een bezoekje waard als je net even buiten de gebaande paden van het centrum wilt gaan. 

Hoogstraat 36 

Frankie’s Favorites 

Nog een leuke vintsge winkel op Strijp-S: Frankie’sFavorites. Hier vind je kleding, tassen, schoenen en zonnebrillen van bekende modemerken zoals IsabelMarant, Chloé, D&G, Gucci en nog veel meer. De shop is ruim en er is veel keuze, alles in goede staat. Eigenaresse Franka helpt je graag! 

Torenallee 40-10 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!