Uitgaan

5 nieuwe hotspots in Eindhoven!

Ontdek de nieuwste hotspots die onlangs haar deuren hebben geopend in Eindhoven. Dit kunnen winkes, restaurants, lunchrooms en cafés zijn. Lees snel verder en kies jouw favoriete spot!

1. Jungle Café & catering

Attentie aan alle vegan foodlovers! Jungle Café opende naast hun cateringbedrijf ook de deuren van hun gloednieuwe koffiebar/lunchroom. Zij werken met duurzame merken zoals Bain Kombucha, Bakker Meelmuts en Bocca Coffee. Tevens is al het eten op de menukaart 100% plantaardig! Daarnaast is er ook een speelhoek voor de kleintjes. Jungle café verwelkomt jullie van harte! Bezoek www.junglecafecatering.nl voor meer informatie!

Edisonstraat 21

     

2. Lucie Cocina

Sta versteld van heerlijke Spaanse hapjes, gerechten of wellicht een lekker wijntje. Of je nou met je vrienden op stap bent of even alleen wilt zijn, dat kan! Hier ben je weg van alle hectiek. Begin jouw dag met een bijzonder ontbijt of kom gezellig langs voor een lunch of dinergerecht. Waan jezelf in de authentieke Spaanse sfeer en geniet! Reserveren is niet nodig, je bent van harte welkom! Check de website www.lucie-cocina.bar voor meer informatie!

Kleine Berg 34B

3. Mathilde Eindhoven

Borrelen naar een hoger level tillen? Ja dat hoor je goed! Op 2 maart opende Mathilde haar deuren. Geniet van de huiskamersfeer onder het genot van de ultieme borrel! Zij serveren smaakvolle gerechten in het klein, waarbij al het lekkers op je tong smelt!  Sfeervol ontsnappen doe je hier. Neem gerust je collega’s, vrienden of familie mee. Houd je niet van delen en wil je alles voor jezelf, dat mag ook! Check www.mathilde-eindhoven.nl voor meer informatie.

Kleine Berg 26

4. Korean Soul Food

Annyeonghaseyo (hallo)! Spice jezelf op met de lekkerste Koreaanse gerechten. Ze maken hier verrukkelijke maaltijden, een Koreaanse mix uit verschillende keukens. Er zijn ook opties voor onze vegan, lactose-en glutenvrije vrienden. Daarnaast kan jij hier gezellig Koreaans barbecueën. Ben jij nog geen expert hierin? Geen probleem. Korean Soul Food doet dit met liefde voor jou! Tevens hebben ze een catering en een foodtruck. Waar wacht jij nou op? Pali-Pali (snel)!
Check http://www.koreansoulfood.nl/ voor meer informatie.

Edisonstraat 127

Afbeelding met voedsel, binnen, tafel, schotel

Automatisch gegenereerde beschrijving

5. Mooie Boules Eindhoven

13 maart opent Mooie Boules met een knalfeest haar deuren! Dit is ‘the place to be’ voor jou en jouw vrienden! Wat kan je verwachten? Eten, eten en nog meer eten. Wat dacht je van een potje boulen of borrelen?  Boulen (jeu de boules) speel je met meer dan één persoon. Je gooit ijzeren ballen, met als doel deze zo dicht mogelijk bij de but (gekleurd balletje) te plaatsen. Ontmoet hier een nieuw maatje of neem je vrienden mee. De gezelligheid is niet te ontkennen. Er is zelfs een karaokeruimte en een zelftap voor onze liefhebbers! Check https://www.mooieboules.nl/ voor meer informatie.

Kleine Berg 12

Afbeelding met persoon, grond, buiten, scène

Automatisch gegenereerde beschrijving


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!